Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Σοκ με την αυτοκτονία του φοιτητή


 
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για τον απαγχονισμένο φοιτητή που βρέθηκε σήμερα το πρωί σε κλιμακοστάσιο του ΤΕΙ Μεσολογγίου από μία καθαρίστρια του ιδρύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φοιτητής κατάγεται από την Αθήνα ενώ οι λόγοι που τον οδήγησαν να θέσει τέλος στη ζωή του παραμένουν άγνωστοι.

Στο... 

 
 
 
 
κεντρικό δελτίο του Alpha μίλησε για το περιστατικό ο πρόεδρος του τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ, Διονύσης Καφούλιας. «Συγκλονίστηκα και για το γεγονός αλλά περισσότερο ότι επέλεξε με μία κίνηση αυτού του είδους να δώσει αυτό το τέλος», σχολίασε ο κ. Καφούλιας. «Ήταν ένας κλειστός χαρακτήρας. Μέχρι εκεί όμως. Καμία άλλη περαιτέρω σκέψη για οτιδήποτε άλλο», ανέφερε όσον αφορά το τι μπορεί να οδήγησε τον φοιτητή να θέσει τέλος στη ζωή του.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον χαρακτήρα του λέγοντας πως «ήταν αξιοπρεπέστατο και ευγενικό παιδί χωρίς να έχει δώσει στο παρελθόν κάποιος γεγονός που να δείξει ότι περνάει κάπως δύσκολα».

«Κοίταξα τη βαθμολογία του για να καταλάβω αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα από τη φοιτητική του επίδοση. Ήταν επί πτυχίω και χρωστούσε κάποια μαθήματα όπως όλοι. Δεν δικαιολογεί κάποια τέτοια περίπτωση», συμπλήρωσε.

newsbeast