Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: «ΕΙΧΕ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΣΦΑΙΡΑ» ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ


Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από τον άδικο χαμό του 10χρονου μαθητή το βράδυ της Πέμπτης, ενώ βρισκόταν σε γιορτή στο προαύλιο του σχολείου του.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό του 10χρονου μαθητή, στο... 

 
 
 
 
 
enikos.gr, διαπιστώθηκε τραύμα από σφαίρα στο πάνω μέρος του κεφαλιού.

Ο 10χρονος βρισκόταν στο πλάι των συμμαθητών του όταν ξαφνικά κατέρρευσε. Όλοι αρχικά πίστεψαν ότι το παιδί αισθάνθηκε αδιαθεσία, λιποθύμησε και πέφτοντας χτύπησε το κεφάλι του. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, διασωληνώθηκε αλλά δυστυχώς κατέληξε.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που πυροβόλησε στον αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά το παρελθόν δύο ακόμη περιστατικά έχουν καταγραφεί, με θύματα ένα 5χρονο κοριτσάκι που βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου του, αλλά και μία 70χρονη γυναίκα ενώ καθόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της. Ευτυχώς, η κατάληξη δεν ήταν τραγική, όπως συνέβη με το 10χρονο αγόρι.

Η μητέρα του 5χρονου κοριτσιού, που είχε γλιτώσει από θαύμα πριν από πέντε χρόνια, μιλά για το τραγικό περιστατικό στον Alpha.

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν άκουσα τι συνέβη ήταν η μάνα αυτού του παιδιού, το τι περνά αυτή τη στιγμή», αναφέρει με τρεμάμενη φωνή.

Ενώ θυμάται το συμβάν με το δικό της παιδί πριν από πέντε χρόνια. «Ήταν 1:30 το μεσημέρι και τα παιδιά είχαν βγει έξω για διάλειμμα. Ξαφνικά η κόρη μου πέφτει κάτω γεμάτη αίματα. Με ειδοποίησαν αμέσως γιατί βρισκόμουν στη δουλειά και έτρεξα να δω τι συνέβη. Την είδα γεμάτη αίματα και σε λιπόθυμη κατάσταση», λέει χαρακτηριστικά η μητέρα.

Δείτε το βίντεο από τον Alpha: