Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Ένας ανεξερεύνητος παράδεισος στα Φιλικά Νησιά - Ανακαλύψτε την παρθένα φύση στο νότιο Ειρηνικό


Οι αρχαίες παραδόσεις, οι παρθένες παραλίες και τα τροπικά δάση του βασιλείου της Τόνγκα αποκαλύπτουν την αυθεντική ομορφιά του νότιου Ειρηνικού.

Η μαγεία του αρχιπελάγους της ξεδιπλώνεται στα 170 περίπου νησιά της με ιστορία τριών χιλιάδων χρόνων. Μόλις... 

 
 
 
 
τα 40 από αυτά κατοικούνται δίνοντας μια πραγματική ευκαιρία εξερεύνησης στους περιπετειώδεις ταξιδιώτες.

Πρωτεύουσα της χώρας είναι η Νουκουαλόφα, στο νησί Τονγκατάπου. Η νησιωτική χώρα είναι γνωστή και ως τα Φιλικά Νησιά, λόγω της φιλοξενίας που γνώρισε εκεί ο Άγγλος εξερευνητής και θαλασσοπόρος Τζέιμς Κουκ στην πρώτη του επίσκεψη το 1773.

Πλούσια σε θαλάσσια ζωή, εθνικά πάρκα, ανεξερεύνητες σπηλιές και κοραλλιογενείς υφάλους, η Τόνγκα σας καλεί να ανακαλύψετε τη ντόπια φιλοξενία και την τοπική κουλτούρα, μέσα από την τέχνη και το φαγητό που παραμένουν αναλλοίωτα από γενιά σε γενιά.

Ο χαλαρός ρυθμός ζωής των κατοίκων βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με την παρθένα φύση, αποτελώντας ιδανικό προορισμό για διακοπές.

Εξερευνήστε τα γαλαζοπράσινα νερά των νησιών με καταδύσεις και καγιάκ και κολυμπήστε με φάλαινες και χελώνες. Στην τοπική αγορά τα παραδοσιακά υφαντά και τα ξύλινα σκαλιστά εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη.
Πληροφορίες - Φωτογραφίες


Τόνγκα /νότιος Ειρηνικός

Διαφορά ώρας: 10 ώρες μπροστά

Νόμισμα: Παάνγκα (1 ευρώ ισοδυναμεί με 0,41 Παάνγκα)

Απόσταση: Δεν υπάρχει απευθείας πτήση και η διάρκεια του ταξιδιού με πτήση ανταπόκρισης μέσω Ντουμπάι και Σίδνεϊ είναι 30 ώρες από την Αθήνα και 32 ώρες από τη Θεσσαλονίκη μέσω Κωνσταντινούπολης, Σιγκαπούρης και Σίδνεϊ.









newsbeast.gr