Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΑΛΥΤΟΣ ΓΡΙΦΟΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΓΡΙΒΑ


Προσπαθούν οι Αρχές να ξετυλίξουν το κουβάρι της μαφιόζικης δολοφονίας του Βασίλη Γρίβα, ενάμιση μήνα μετά την εκτέλεση, μπροστά στα μάτια του παιδιού του, έξω από το σχολείο του
- Ανυπέρβλητο μοιάζει το εμπόδιο του... νόμου της Ομερτά! 

 
 
 
 
 
- Κανείς δεν βάζει την υπογραφή του σε επίσημη κατάθεση, υπό τον φόβο των κυκλωμάτων των "νονών της νύχτας"!
- Στο "φιλέτο" της Τρούμπας, ήδη έχει απλώσει τα δίχτυα του αντίπαλος "νονός" του Βασίλη Γρίβα και μοιάζει πλέον κυρίαρχος
- "Ακέφαλη" πια η ομάδα Γρίβα, δεν μπορεί να αντιδράσει

Ολοκληρωμένη εικόνα για της διεργασίες στο εσωτερικό των ομάδων που δραστηριοποιούνται στη νύχτα και οδήγησαν στην δολοφονία του Βασίλη Γρίβα, έχουν στην Ασφάλεια Αττικής ενάμιση μήνα μετά την εκτέλεση του γνωστού «νονού» της νύχτας και μάλιστα μπροστά στα μάτια του παιδιού του.

Ο "νόμος" της Ομερτά και η "ακέφαλη" πια ομάδα Γρίβα!
Οι έμπειροι Αξιωματικοί της Ασφάλειας, έχουν συλλέξει πληροφορίες όσον αφορά στις αντιπαλότητες που είχε ο Γρίβας και μάλιστα με άλλους «νονούς» της νύχτας, οι οποίοι ήθελαν μερίδιο από το μεγάλο «φιλέτο» της Τρούμπας όπως είχε αποκαλύψει πρώτo το newsit.gr.

Ωστόσο, το μεγάλο πρόβλημα των αστυνομικών είναι η μετατροπή των πληροφοριών σε στοιχεία και αποδείξεις ώστε να οδηγήσουν, είτε τους φυσικούς, είτε τον ηθικό αυτουργό στο εδώλιο του κατηγορουμένου, καθώς κανείς δεν βάζει την υπογραφή σε επίσημη κατάθεση.

Άλλωστε ο νόμος της σιωπής, «Ομερτά», που επικρατεί στην νύχτα κλείνει τα στόματα, κυρίως όταν πρόκειται για επισημη κατάθεση, καθώς επικρατεί ο φόβος το στόμα να κλείσει... οριστικά και δια παντός.

Πάντως και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήδη στην περιοχή της Τρούμπας, έπειτα από την δολοφονία του Βασίλη Γρίβα στην περιοχή των Γλυκών Νερών, συγκεκριμένος «νονός» της νύχτας, με τον οποίο το θύμα δεν «μιλιόταν», έχει απλώσει τα «δίχτυα» του και παίρνει «προστασία» από μεγάλο αριθμό ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων διασκέδασης.

Από την πρώτη στιγμή της άγριας δολοφονίας του γνωστού «νονού» της νύχτας, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν στρέψει το βλέμμα τους στο φιλέτο της Τρούμπας, καθώς πίστευαν πως η δολοφονία του Β. Γρίβα είχε σχέση με την απόλυτη κυριαρχία του στην περιοχή, που άλλωστε είναι ραγδαίως αναπτυσσόμενη, όσον αφορά στην ποιοτική νυχτερινή διασκέδαση.
Ήδη, λοιπόν, από τις κινήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα οι αστυνομικοί έχουν διαπιστώσει την διείσδυση του αντίπαλου «νονού» της νύχτας στα λημέρια της ομάδας Γρίβα, η οποία ακέφαλη πια δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει στην «παραβίαση συνόρων» από τους αντιπάλους.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου