Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Περίεργη... "εικαστική παρέμβαση" - Άγνωστο το "μήνυμα" αυτών που κρέμασαν σπασμένα πατίνια και παπούτσια σε δέντρο


Περίεργη... "εικαστική παρέμβαση" σε πεύκο στην πλατεία Ηρώων στην Κατερίνη εντόπισε το έμπειρο μάτι ενός ταξιτζή. Ένα σωρό από... 








σπασμένα πατίνια, αλλά και από... παλιά παπούτσια να βρίσκονται σκαλωμένα πάνω στα κλαδιά του δέντρου. Κάποιοι νεαροί πάντως, ίσως μαθητές, οι οποίοι τους λόγους αυτής της περίεργης "εικαστικής παρέμβασης" μόνον αυτοί γνωρίζουν, πρέπει να αφιέρωσαν αρκετό χρόνο για να σκαρφαλώσουν πάνω στο δέντρο σε όχι και τόσο χοντρά κλαδιά, στα οποία μόνον οι... γάτες ανεβαίνουν εύκολα, εκτός κι αν είχαν φέρει σκάλα μαζί τους, προκειμένου να "διαμορφώσουν" τον ιδιόμορφο "στολισμό" του.
 Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το νόημα αυτής της ενέργειας και το "μήνυμα" που ήθελαν να στείλουν αυτοί που κρέμασαν τα σπασμένα πατίνια και τα παλιά παπούτσια στο δέντρο. Ίσως να πρόκειται για κάποια νέα "μόδα" που μας έρχεται από το εξωτερικό, ίσως όμως να θέλουν να στείλουν κάποιο άλλο μήνυμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κρεμασμένα παπούτσια χωρίς όμως και σπασμένα πατίνια, όχι σε δέντρο όπως έγινε εδώ, αλλά σε ηλεκτρικά καλώδια, έχουν εμφανιστεί τις τελευταίες μέρες και στο Ηράκλειο και επίσης και σε άλλα μέρη του κόσμου.