Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Ο ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΤΙΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑ

 
Η Καίτη Παπανίκα που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ήταν γέννημα-θρέμμα της Νέας Φιλαδέλφειας. Ηταν μάλιστα και δημοτικός σύμβουλος.

Μάλιστα, ως... 

 
 
 
 
αντιπρόεδρος στον τομέα του Πολιτισμού και του Αθλητισμού, έριξε στο τραπέζι μια ρηξικέλευθη πρόταση: να δίνει τον μισθό της από το δημοτικό συμβούλιο (600 ευρώ) σε οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη από χρήματα για να επιβιώσουν.

Με ανακοίνωσή του ο δήμος Φιλαδέλφειας «αποχαιρετά» την αγαπημένη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

«Εξέχουσα προσωπικότητα της τέχνης, κοινωνική αγωνίστρια, πρωταγωνίστρια για δεκαετίες στα κοινά της πόλης μας και κυρίως στις καρδιές των ανθρώπων της, η σπουδαία ηθοποιός Καίτη Παπανίκα έφυγε σήμερα από τη ζωή, μαχήτρια μέχρι το τέλος» αναφέρει ο δήμος Φιλαδέλφειας και προσθέτει: «Θα την θυμόμαστε όλοι και όλες ως μια γυναίκα-πρότυπο δυναμισμού, θα την θαυμάζουμε για το αστείρευτο ταλέντο και τη συνεισφορά της στον πολιτισμό, θα την τιμούμε για την ανιδιοτελή προσφορά της στους συνανθρώπους της σε όλη της τη ζωή και θα την αγαπάμε για όλα όσα συνέθεταν την πολυσχιδή της, εκτυφλωτική προσωπικότητα.

Συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Άνθρωποι όπως εκείνη δεν φεύγουν ποτέ, θα ζουν παντοτινά στη συλλογική μνήμη της πόλης μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

iefimerida.gr