Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Νικολόπουλος: «Υπεύθυνοι για την ανθρωποκτονία του μαθητή στο Μενίδι είναι τα Υπουργεία Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη και η φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.»

 
Ακούμε επί χρόνια για τα «άσυλα», για τα «άβατα» κι όλα αυτά τα ξεπερασμένα φληναφήματα των περασμένων αιώνων, τα οποία βρίσκουν ανταπόκριση μόνο από τους κατ’ όνομα «προοδευτικούς» πολιτικούς αυτής της χώρας.

«Άβατο» τα Εξάρχεια, «άσυλο» το Πανεπιστήμιο, «ναρκοπάζαρα» οι συνοικίες τις Δυτικής Αττικής.

Μπορώ με βεβαιότητα να πω, όμως, ότι... 

 
 
 
 
 
μετά από μία ντουζίνα ερωτήσεις που έχω θέσει στη Βουλή προς τους αρμόδιους Υπουργούς, αποκλειστικοί υπεύθυνοι και ηθικοί αυτουργοί της κατάντιας του επιπέδου ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών αποτελούν οι ηγεσίες των δύο Υπουργείων και από κοντά οι φοβισμένοι της δήθεν αντιπολίτευσης που ως «ουρά» ακολουθούν σιωπηλά, όπως τα ψόφια ψάρια τον ρουν του ποταμού.

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΕ «ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ» ΧΩΡΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Κατηγορώ την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, το οποίο έκανε και κάνει το παν να αποφυλακίζει τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες, κλέφτες και απροσάρμοστους όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ψηφίζοντας διατάξεις που στη ουσία παρέχουν αμνηστία ή εκμηδενίζουν προηγούμενες καταδίκες και παρέχοντας τους άδειες πιο συχνά και από το αν εργάζονταν σε κάποια δημόσια υπηρεσία. Το Υπουργείο αυτό έχει μετατρέψει τις φυλακές σε «αυτοδιαχειριζόμενους» χώρους κοινωνικής εκτροπής, εγκληματικής κατάρτισης και συντονισμού τρομοκρατικών ομάδων.

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΛΕΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΥΡΟΒΟΛΩΝΤΑΣ ΑΣΚΟΠΩΣ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΟΠΛΑ!

Κατηγορώ την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για το οποίο θα έπρεπε εκεί στην ηγεσία του να ντρέπονται που ακόμη το αποκαλούν έτσι, όταν ένα αθώο παιδάκι 11 ετών έχασε τη ζωή του στο προαύλιο του σχολείου του την ώρα της ετήσιας σχολικής εορτή, πυροβολημένο στο κεφάλι, καθώς, άκουσον-άκουσον, σε παρακείμενο σπίτι γινόταν γλέντι από αθίγγανους που εόρταζαν τη μη προφυλάκιση συγγενών τους, πυροβολώντας ασκόπως με πυροβόλα όπλα!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΝΙΔΙΟΥ. ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΥΘΜΕΝΟ

Επιβεβαιώνω τους ανάστατους πολίτες του Μενιδίου, διότι με ερωτήσεις μου τα τελευταία χρόνια προς αυτό το Υπουργείο έχω εκθέσει την απόγνωση που οι κάτοικοι βροντοφωνάζουν για όλες αυτές τις παράνομες, αντικοινωνικές και εγκληματικές συμπεριφορές, για την ακραία ηχορύπανση σε καθημερινή βάση, για τα τροποποιημένα οχήματα με τις εκκωφαντικές εξατμίσεις, για τις σούζες και τα σπινιαρίσματα και την επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά πρωί-βράδυ σε όλη τη δυτική και ανατολική Αττική, για την γενικευμένη εμπορία ναρκωτικών, για τους άσκοπους πυροβολισμούς παντού…

Το θράσος του εν λόγω υπουργείου είναι πραγματικά ΑΠΥΘΜΕΝΟ… Ως Βουλευτής εγγράφως έχω καταγγείλει συγκεκριμένα περιστατικά και ως απάντηση ελεεινολογούσαν με γελοίες προφάσεις όπως ότι στην περιοχή για την οποία τους ερωτώ δεν έχει υπάρξει καταγγελία από πολίτη! Δηλαδή το Υπουργείο αυτό, με θράσος στην ουσία, μου έλεγε «στείλε τον καταγγέλλοντα πολίτη στο Αστ. Τμήμα να κάνει μήνυση εναντίον του τσιγγάνου που πυροβολούσε» και μετά θα επιληφθεί η Αστυνομία! Στο μεταξύ βέβαια μέχρι να επιληφθεί η Αστυνομία ή να γίνει το δικαστήριο, ο πολίτης αυτός θα έπρεπε να ζει δίπλα-δίπλα με τους πιστολέρο ή με τους τύπους που νομίζουν ότι οι δρόμοι της κάθε συνοικίας είναι οι προσωπικές τους πίστες αγώνων και οι πλατείες πεδία βολής και σκοποβολής. Αυτή είναι η λειτουργία του το Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.


Η απαράδεκτη πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και προσωπικά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη (τρομάρα μου) τα τελευταία χρόνια έχουν ουσιαστικά «στα χέρια τους» το αίμα του 11χρονου μαθητή, διότι, ως οι μόνοι αρμόδιοι για την πάταξη της εγκληματικότητας στην Ελλάδα, έχουν επιτρέψει η χώρα μας να είναι διαιρεμένη σε περιοχές όπου δρα ή δεν δρα ο νόμος και τάξη.

Ο ΑΤΥΧΟΣ ΜΑΡΙΟΣ… ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΖΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ «ΔΙΚΤΥΟ» ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΤΟΣΚΑ-ΤΣΟΥΒΑΛΑ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

Ο άτυχος μικρός Μάριος «έτυχε» να ζήσει τη σύντομη ζωούλα του στις περιοχές που το «δίκτυο» της ΕΛ.ΑΣ. του κ. Τόσκα δεν εξυπηρετεί «συνδρομητές»….

Έτυχε να ζει εκεί που πραγματική εξουσία είναι οι μειονότητες και οι αλληλέγγυοι τους.

Εκεί που οι τοπικοί άρχοντες για να εκλεγούν, έχουν τους νομοταγείς πολίτες για σίγουρους και παλεύουν μόνον για να πάρουν τη ψήφο των «διαφορετικών».

Ελπίζει ο «πετυχημένος» και αυτός Υπουργός, όπως δήλωσε θρασύτατα, ότι «η κατάσταση σύντομα στο Μενίδι θα εκτονωθεί»… Νομίζω πως ξέρουμε πια όλοι τι εννοεί… Είναι βέβαιος ότι οι νομοταγείς πολίτες του Μενιδίου σε λίγες μέρες θα ξεχάσουν τι έγινε, θα επιστρέψουν στα σπίτια τους και στην καθημερινότητα τους, δηλαδή σε μια ζωή καταδικασμένη μέσα στη βία, στα ναρκωτικά και στην εγκληματικότητα. Εξάλλου φαίνεται πως για τους «ΤΟΣΚΑΤΣΟΥΒΑΛΑΔΕΣ» είναι αυτονόητο ότι στο Μενίδι κάνουν κουμάντο άλλοι κι όχι το Ελληνικό Κράτος.

Εκεί διοικούν οι προστατευόμενες ιδιαίτερες μειονότητες. Αυτές που αν κάνεις το λάθος και τις αποκαλέσεις με το λάθος όνομα, τότε ο εισαγγελέας θα κινηθεί εναντίον σου με ρυθμό αστραπής για υποκίνηση φυλετικού μίσους!

Ας είναι λοιπόν περήφανος ο κ. Υπουργός και ο κ. Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. για το «έργο» τους και να το επιδεικνύουν σαν «γύφτικα σκεπάρνια»!

Στη θέση τους πάντως μετά την δολοφονία του μικρού μαθητή Μάριου, κάποιος με κάποια στοιχειώδη αξιοπρέπεια και τσίπα, θα είχε ήδη παραιτηθεί.

Για το συγκεκριμένο θέμα ο Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε κοινοβουλευτική παρέμβαση στους αρμοδίους υπουργούς