Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Βαφτίζεται ο μικρός Φοίβος Βουτσάς - Θα εχει τεσσερις νονούς


Ο χαριτωμένος γιος του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού Φοίβος θα βαφτιστεί την ημέρα των γενεθλίων του, το Σάββατο 22 Ιουλίου, σε εκκλησία των βορείων προαστίων, με καλεσμένους συγγενείς, φίλους, αλλά και συναδέλφους του ζευγαριού.

Το... 

 
 
 
 
μυστήριο αναμένεται να έχει λάμψη και πολύ κόσμο, αφού οι διάσημοι γονείς του μικρού θέλουν κοντά τους όλους όσοι τους αγαπούν. Νονοί, όπως αναφέρουν πληροφορίες της «Espresso», θα είναι τέσσερις: η Μάρθα Καραγιάννη, η οποία πάντρεψε το ζευγάρι, η ηθοποιός Ντόρα Ντούμα, ο γιος του θεατρικού επιχειρηματία Μάρκου Τάγαρη και η Βάσω, μία στενή συνεργάτιδα της ευτυχισμένης μαμάς.

Προς το παρόν δεν έχουν αποσταλεί προσκλήσεις, ωστόσο οι δύο ευτυχείς γονείς ενημερώνουν προφορικά για τις λεπτομέρειες, την ημέρα, την ώρα και τον ιερό ναό όπου θα τελεστεί το μυστήριο. Η ίδια πηγή αναφέρει πως, λόγω του μεγάλου αριθμού των προσκεκλημένων, το ζεύγος Βουτσά ίσως επιλέξει τη μαζική αποστολή sms, όπως ακριβώς έκανε και στον γάμο του, γλιτώνοντας χρόνο και χρήμα.

Ωστόσο, οι προετοιμασίες για τη μεγάλη ημέρα είναι πυρετώδεις, με την Αλίκη Κατσαβού να έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τη θεματική διακόσμηση της βάφτισης, αφού διαθέτει και φαντασία και οργανωτικό μυαλό. Ο Κώστας Βουτσάς, από την άλλη, βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για την ποντιακή επιθεώρηση «Ζωή και κότα με χαβίτς και με κορκότα» σε σκηνοθεσία Κώστα Μποσταντζόγλου, με την οποία θα κάνει καλοκαιρινή περιοδεία.