Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Σκότωσε το σύντροφό της με γυάλινο ποτήρι και μετά εξαφάνισε τα ίχνη


Την προσεχή Δευτέρα θα εξεταστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω η υπόθεση με κατηγορούμενη μια 33χρονη, κάτοικο... 


Πηγαδίων Καρπάθου, για το φόνο του συντρόφου της, 30χρονου επαγγελματία οπλίτη, Αδάμ Βεσσάλα του Παναγιώτη, που υπηρετούσε στο 95 ΤΕ Καρπάθου. Η κατηγορούμενη υποστηρίζει ότι υπήρξε κατ’ επανάληψη θύμα κακοποίησης από τον 30χρονο, επισημαίνοντας ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο δόλο και ότι ο θάνατός του επήλθε από ατύχημα.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το βούλευμα που έχει εκδοθεί η κατηγορούμενη στην Κάρπαθο στις 20.02.2014 και περί ώρα 22.15 μετά από διαπληκτισμό με τον σύντροφό της Αδάμ Βεσσάλα, στην οικία όπου διέμεναν και εκείνος την χτύπησε στο πρόσωπο και της έσκισε τα ρούχα, κατευθύνθηκε στην κουζίνα, όπου έπιασε ένα γυάλινο ποτήρι το οποίο έσπασε πάνω στον πάγκο της κουζίνας και κράτησε στο χέρι της τον πάτο του, με το οποίο του επιτέθηκε τραυματίζοντάς τον στο στήθος.

Από τον τραυματισμό αυτό ο Αδάμ Βεσσάλας υπέστη ακατάσχετη αιμορραγία και μέσα σε λίγα λεπτά κατέληξε. Μετά το ανωτέρω συμβάν κάλεσε τηλεφωνικά τη μητέρα της, η οποία κάλεσε έναν οικογενειακό φίλο- πρώην οδηγό του ΕΚΑΒ, οι οποίοι προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα ίχνη του εγκλήματος, πετώντας στα σκουπίδια το ποτήρι, σκουπίζοντας τα αίματα και βάζοντας τα λερωμένα ρούχα της προσφεύγουσας και του θύματος στο πλυντήριο.

dimokratiki.gr