Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Σε τρεις μέρες θα μαζευτούν οι χιλιάδες τόνοι σκουπιδιών από τους δρόμους - Έληξε η απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ


Tέλος στην απεργία τους αποφάσισαν να βάλουν οι συμβασιούχοι στην καθαριότητα των δήμων. Με το θερμόμετρο να χτυπάει 40αρια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, οι εργαζόμενοι, τερμάτισαν τις κινητοποιήσεις και πλέον είναι στοίχημα να καθαρίσουν οι δρόμοι μέσα σε τρεις μέρες σε 24ωρες βάρδιες.

Ήδη...




όπου μαζεύονται τα σκουπίδια παραμένει μια έντονη μυρωδιά. Οι κάδοι χρειάζονται πλύσιμο όπως και ο χώρος γύρω από αυτούς που είχαν μετατραπεί σε μικρές χωματερές.

«Να ζητήσουμε συγνώμη από την κοινωνία για την ταλαιπωρία, και να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξή της σε όλο αυτό το μεγάλο αγώνα... Έχουμε όμως και την ευθύνη μην ταλαιπωρήσουμε αυτόν τον κόσμο και να μην κινδυνεύσει η δημόσια υγεία», είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Νίκος Τράκας.

Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, παρόλο που εξακολουθούν διαφωνούν με τη ρύθμιση της κυβέρνησης, σηκώνουν τα μανίκια ψηλά και ρίχνονται από σήμερα στη μάχη με τα βουνά των απορριμμάτων.

«Θα μαζευτούν μέσα σε τρεις μέρες τα απορρίμματα και μπορεί και λιγότερο, γιατί οι εργάτες και οι οδηγοί μας παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες ξέρουν πάρα πολύ καλά πώς να μαζεύουν το σκουπίδι. 24 ώρες το 24ωρο θα εργαζόμαστε για να μαζευτούν τα σκουπίδια», πρόσθεσε ο κ. Τράκας.