Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ: Η οικογενειακή φωτογραφία στο γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

 
Τρία χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία, ο Δημήτρης Θεοδωρίδης και η Δούκισσα Νομικού παντρεύτηκαν στη Μύκονο, στο νησί που γεννήθηκε ο έρωτάς τους. Το περιοδικό... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, δημοσιεύει φωτογραφίες από την πιο όμορφη μέρα της σχέσης του ζευγαριού αλλά και των οικογένειών του.




Σάββατο 10 Ιουλίου. Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στον περιφερειακό δρόμο του νησιού δημιουργήθηκε ένας συνωστισμός από αυτοκίνητα που κατευθύνονταν στον Άγιο Ιωάννη και στον ιερό ναό του Αρχάγγελου Μιχαήλ που βρίσκεται στην οικία Θεοδωρίδη. Ο γαμπρός περίμενε υπομονετικά τη νύφη, η οποία με μια μικρή καθυστέρηση έφτασε συνοδευόμενη από τον πατέρα της, φορώντας ένα εκπληκτικό νυφικό της Σίλιας Κριθαριώτη. Η Δούκισσα μετά βίας συγκράτησε τα δάκρυά της, ενώ τη στιγμή που ο Δημήτρης τής δίνει ένα τρυφερό φιλί οι καλεσμένοι ξεσπούν σε χειροκροτήματα.




Η νύφη δεν πάτησε το πόδι του γαμπρού, ενώ αρκέστηκε με τα νυφικά παπούτσια Sara Jessica Parker να αλωνίσει την πίστα του Principote Panormos Mykonos, όπου αμέσως μετά το μυστήριο δόθηκε η γαμήλια δεξίωση. Μια δεξίωση που αργότερα μετατράπηκε σε ένα ξέφρενο πάρτι με ζωντανή μουσική και πολλές εκπλήξεις.



Το ζευγάρι αρχικά μπήκε στο χώρο του Principote Panormos με το τραγούδι «La vie en rose», ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι Μέλιssεs, με τον Χρήστο Μάστορα να εκτοξεύει τη διάθεση του κόσμου στα ύψη, κάτι που ήταν φανερό καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Πάνω στα τραπέζια εκτός από την μπομπονιέρα του γάμου ‒μια καλαίσθητη μπιζουτιέρα‒ υπήρχαν και φωσφοριζέ καπέλα με σκιτσαρισμένα στο μπροστινό μέρος τα πρόσωπα των νεόνυμφων, κάτι που ήταν μια πρωτότυπη ιδέα της νύφης.




Τα γέλια, ο χορός και η παρεΐστικη διάθεση κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ νωρίς το μεσημέρι το ζευγάρι περίμενε τους καλεσμένους του για ένα brunch δίπλα στη θάλασσα, στο ξενοδοχείο Branco στον Πλατύ Γιαλό.

Η Δούκισσα και ο Δημήτρης υποδέχτηκαν φίλους και συγγενείς στην παραλία. Ο μεν Δημήτρης φορούσε βερμούδα και λευκή μπλούζα, η δε Δούκισσα ένα κοντό τζιν σορτσάκι, μια μπλούζα που ήταν τυπωμένα τα πρόσωπά τους και ένα από τα πρωτότυπα φούξια καπελάκια της προηγούμενης νύχτας.



Πηγή: tlife.gr