Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΣΙΛΗ; ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ!


Ο κ. Βασίλης δεν έμαθε ποτέ ότι είχε γίνει πατέρας...

Μια γυναίκα έχει ζητήσει μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα από το facebook την βοήθεια πολιτών ώστε να εντοπιστεί ο άνδρας που φαίνεται στην φωτογραφία.

Σύμφωνα με... 

 
 
 
 
 
την ανακοίνωσή της, καταβάλλεται προσπάθεια για τον εντοπισμό του Βασίλειου από την Κύπρο, του οποίου τα ίχνη έχουν χαθεί από το 1966.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην εν λόγω ανάρτηση ο κ. Βασίλειος το 1965 και 1966, δούλευε σε ένα πλοίο, το οποίο πήγαινε στο Gothenburg στην Σουηδία. Εκεί είχε γνωριμία με μια ντόπια κοπέλα, με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση.

Φαίνεται πως τα πήγαιναν πάρα πολύ καλά μεταξύ τους, αλλά δυστυχώς ο Βασίλειος λόγω δουλειάς ήταν αναγκασμένος να εγκαταλείψει τη χώρα.

Ωστόσο ο κ. Βασίλειος δεν έμαθε ποτέ πως η κοπέλα του ήταν έγκυος και ότι αργότερα έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι! Η γυναίκα λόγω του ότι δεν γνώριζε κάτι περισσότερα για αυτόν, δεν κατάφερε ποτέ να τον εντοπίσει ώστε να του πει πως είχε γίνει πατέρας.

Τώρα ο γιος του Βασίλειου, όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα www.tvonenews.com.cy, βρίσκεται στην Σουηδία και καταβάλει άοκνες προσπάθειες προκειμένου να βρει τον πατέρα του, ωστόσο μέχρι στιγμής χωρίς αποτέλεσμα. Το μόνο που γνωρίζουν η κοπέλα που έκανε την ανάρτηση, όσο και ο γιος είναι πως πιθανόν ο Βασίλειος να κατάγεται από την Βόρεια Κύπρο, πλέον υπό κατοχή, αλλά δεν είναι σίγουροι για αυτό.

Να σημειωθεί πως στην εν λόγω φωτογραφία ο Βασίλειος ήταν περίπου 17 ετών και τώρα είναι γύρω στα 68-69. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τον Βασίλειο να επικοινωνήσει με την γυναίκα μέσω email: svecyp@hotmail.com

Δείτε την σχετική ανάρτηση:





newsit.com.cy