Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού


Χαλάει ο καιρός από το βράδυ της Τετάρτης. Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από τη νύχτα της Τέταρτης μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες της Πέμπτης στην... 

 
 
 
 
 
κεντρική-ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού αιγαίου με κυρία χαρακτηριστικά τις ισχυρές καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς άνεμους.
Ο καιρός από την Τετάρτη και μετά
Τετάρτη

Καιρός: γενικά αίθριος. τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι-απόγευμα με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα κεντρικά και βόρεια. Από το βράδυ στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα ενταθούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε άνοδο.
Πέμπτη

Καιρός: Στα βορειοανατολικά νεφώσεις με τοπικούς όμβρους ή καταιγίδες και βελτίωση από το απόγευμα. στα υπόλοιπα γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα στα ηπειρωτικά και πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά.

Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιά 6 μποφόρ, που βαθμιαία στο Αιγαίο θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.
Παρασκευή

Καιρός: γενικά αίθριος. τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν

σποραδικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.

Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.