Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Στο σφυρί το σπίτι των Άντεργουντ από το «House of Cards» - Θα δημοπρατηθεί με αρχική τιμή τα 500.000 δολάρια

Στο σφυρί βγήκε το σπίτι της Κλερ (Ρόμπιν Ράιτ) και του Φρανκ Άντεργουντ (Κέβιν Σπέισι) που ζούσαν πριν μετακομίσουν στον Λευκό Οίκο στη δημοφιλή σειρά του Netflix «House of Cards».
Το διάσημο σπίτι, όπου ξεκίνησαν οι μηχανορραφίες των Άντεργουντ θα... 


δημοπρατηθεί με αρχική τιμή τα 500.000 δολάρια. Η τελική τιμή πώλησης αναμένεται να είναι πολύ υψηλότερη. Πρόκειται για μια μοναδική κατοικία 140 ετών, που έχει ανακαινιστεί πολλές φορές, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Στο εσωτερικό κυριαρχεί το ξύλο και το φημισμένο μάρμαρο Τενεσί, ενώ το εξωτερικό χαρακτηρίζουν τα κόκκινα τούβλα βικτωριανού στυλ από τα οποία είναι κατασκευασμένο. Ξεχωριστά είναι και τα τζάκια της κατοικίας, όπως και τα ζεστά ξύλινα πατώματα.
Έχει τέσσερις κρεβατοκάμαρες, τρία μπάνια, έξι τζάκια και γυμναστήριο. Μοναδική και για τα σπίτια της περιοχής είναι και η αυλή, όπου οι Άντεργουντ συνήθιζαν να καπνίζουν μεταμεσονύκτια συζητώντας και καταστρώνοντας τα μοχθηρά τους σχέδια.
Όπως έγινε γνωστό οι σημερινοί ιδιοκτήτες του σπιτιού, αποφάσισαν να το πουλήσουν και να μετακομίσουν στην γενέτειρα των Άντεργουντ, τη Νότια Καρολίνα.

hosuasi2 hosuasi3 hosuasi4 hosuasi1