Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Η Εύα Σωμαρακάκη, κόρη του πρώην μέλους της ΚΕΔ κλέβει την παράσταση με τη συμμετοχή της στο "So you think you can dance" του ANT 1


***Απόψε έχει νέο ραντεβού με την επιτυχία ενώ χρειάζεται την στήριξη και του κοινού

Αριστούργημα χαρακτήρισαν το χορό της Εύα Σωμαρακάκη

Η κόρη του πρώην διαιτητή και μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Φραγκίσκου Σωμαρακάκη, Εύα, συμμετέχει στο "So you think you can dance", έχοντας περάσει και στα lives του παιχνιδιού, στο 1ο live που ξεκίνησε την Παρασκευή (26/5), αλλά και... 

 
 
 
 
 
 
στο 2ο live που έγινε την προηγούμενη Παρασκευή 2/6, οι κριτές Κωνσταντίνος Ρήγος και Ελένη Φουρέιρα χαρακτήρισαν ότι ο χορός που παρουσίασε ήταν Αριστούργημα!!!
H Εύα χόρεψε χωρίς ζευγάρι, λίγες ώρες πριν το live o Μάριος τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι, η χορογραφία άλλαξε και η ΕΥΑ χόρεψε μόνη της. Δείτε την προσπάθειά της και τα σχόλια των κριτών εδώ:
(Live 2 – 2/6/2017- Εύα Σωμαρακάκη - Μάριος Χατζηαντώνης So You Think You Can Dance)




Έτσι, την είδαμε να χορεύει στο 1ο live, με παρτενέρ τον Μάριο Χατζηαντώνη Cha Cha και οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από την εμφάνισή τους και δέχτηκαν θετικά σχόλια. Δείτε εδώ την εμφάνιση του ζευγαριού.
(Live 1 -26/5/2017-Εύα Σωμαρακάκη - Μάριος Χατζηαντώνης - So You Think You Can Dance )  
 
 


ΣΩΜΑΡΑΚΑΚΗ ΕΥΑ  

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εύα είναι 22 χρονών και ασχολείται με το χορό από 5 χρονών. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Xημείας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τελείωσε στα 4 χρόνια φοίτησης (2012-2016), ενώ τώρα κάνει το μεταπτυχιακό της, «Διδακτική της Βιολογίας». Είναι δασκάλα λάτιν και hip hop, αλλά σπουδάζει και jazz, μοντέρνο, μπαλέτο και pole dancing, αφού πέρασε τις εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού για την εισαγωγή της στις Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές Χορού. Αγαπά πιο πολύ τον χορό από οτιδήποτε άλλο. Δήλωσε συμμετοχή για την εμπειρία, αλλά αν κερδίσει το έπαθλο, θα την βοηθήσει να συνεχίσει τις σπουδές της πάνω στο χορό, καθώς και για να ανοίξει σχολή χορού.


Αν πιστεύετε ότι η ΕYΑ ΣΩΜΑΡΑΚAΚΗ αξίζει και θα πρέπει να προχωρήσει μετά και το 3o live που θα ξεκινήσει απόψε στον ANT1 στις 21:00, τότε στηρίξτε την ψηφίζοντας την, όταν ανακοινώσουν ότι άνοιξαν οι γραμμές κατά την ζωντανή μετάδοση, μπορείτε από τότε και μέχρι να κλείσουν οι γραμμές.



Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΣΩΜΑΡΑΚΑΚΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ PEOPLE ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ




sfyrigmata.blogspot.gr