Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Ποιο «Survivor» και τρίχες… Τα «Θεριά του Στρατού στον Πλαταμώνα τα είδες; Φώτο


Την ώρα που όλη η Ελλάδα συγκλονίζεται από το δήθεν παιχνίδι επιβίωσης «Survivor»… Τα Ελληνικά Στρατά καθημερινά δίνουν ένα άλλο αγώνα από το πρωί μέχρι το βράδυ, για να κρατήσουν τις Ακτές του Πλαταμώνα... 















ασφαλείς και χωρίς να κινδυνέψει κανείς λουόμενος!




Δεν είναι Κομάντο των Ειδικών Δυνάμεων, ούτε είναι όμως και απλοί καθημερινοί άνθρωποι, όλη την ημέρα από τις 09:00 από τρεις υπερυψωμένους πύργους επιτηρούν, ελέγχουν και είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να πέσουν στο νερό με τρία διαφορετικά πλωτά μέσα και από τρεις διόδους!

\

Είναι οι Άγγελοι Φύλακες των Ακτών της Θάλασσας και των Ανθρώπων που κατακλύζουν καθημερινά τις Ακτές του Πλαταμώνα και τα Στελέχη του Στρατού μας μαζί με τους κληρωτούς Θητείας είναι πάντα εκεί παρέχοντας ακόμη και Ιατρικές Υπηρεσίες!



Ζούμε για την Αποστολή μας και αγαπάμε τη δουλειά μας μας λέει απλά και κοφτά ο Επικεφαλής των Ναυαγοσωστών του ΚΑΑΥ της 1ης Στρατιάς χωρίς περιττές κουβέντες …Όσο για το Στρατό εμείς γεννηθήκαμε για να υπηρετούμε την Πατρίδα!

 

Με μια κίνηση βρισκόμαστε στο νερό με μια πανίσχυρη Μηχανή στη Σωστική Λέμβο του Στρατού μας … Αναφέρει ο Επικεφαλής!

Δεν ξεχωρίζουμε τίποτε και κανέναν, όποιος κινδυνέψει στον Τομέας μας θα τρέξουμε να τον βοηθήσουμε και να τον βγάλουμε ζωντανό από την θάλασσα!  




Τα «Ελληνικά Στρατά «εκτός των άλλων απολαμβάνουν και τον θαυμασμό Αλλοδαπών κυρίως γυναικών που καθημερινά κάνουν την γυμναστική τους στις ακτές ρίχνοντας βλέμματα στους «Πύργους των Ναυαγοσωστών» του Στρατού μας!




Ενώ σχολιασμός νεαράς υπάρξεως στο κινητό της, άφησε άφωνους τους αυτήκοες μάρτυρες … Ποιο «Survivor «και Τρίχες … Τα Θεριά του Στρατού στον Πλαταμώνα τα είδες;  

 

Φωτορεπορτάζ : Veteranos.gr