Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Πολλά τα ερωτηματικά για την αυτοκτονία 45χρονης


Όσο περνούν οι μέρες, αυξάνονται τα ερωτηματικά που προκύπτουν για την υπόθεση αυτοκτονίας μιας 45χρονης μητέρας δύο παιδιών στο Καναλλάκι Πρέβεζας.

Πρόκειται για...








τη Ζωή Κωστάκη που βρέθηκε κρεμασμένη από ελαιόδεντρο στην αυλή του σπιτιού της τα ξημερώματα της Παρασκευής (16-6-17).
Σύμφωνα με όσα λένε οι δικοί της άνθρωποι και οι φίλες της στο Καναλλάκι που την γνώριζαν καλά, τίποτα δεν έδειχνε ότι η 45χρονη είχε σκοπό να αυτοκτονήσει. Μπορεί να αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα στο γάμο της αλλά τα αντιμετώπιζε με καρτερικότητα και υπομονή, προς χάριν των παιδιών της.

Η Ζωή, την παραμονή του θανάτου της είχε βγει στην πλατεία του χωριού όπου γινόταν εκδηλώσεις, επιστρέφοντας στο σπίτι της ετοίμασε φαγητό για την επόμενη μέρα, έβαλε το ξυπνητήρι για να σηκωθεί και να πάει στη δουλειά της, καθώς εργάζονταν εποχιακά στην παιδική κατασκήνωση Λούτσας και έπεσε για ύπνο στο ίδιο δωμάτιο με την κόρη της.

Το ξυπνητήρι ξύπνησε την 16χρονη κόρη της που δεν είδε τη μητέρα της στο δωμάτιο. Η ίδια είναι που την βρήκε κρεμασμένη στο δέντρο, φώναξε τον πατέρα της που την κατέβασε και όλα πήραν τον δρόμο τους.

Η ανάκριση θα ρίξει φως για το τι προηγήθηκε, για την ακριβή ώρα του θανάτου της, για το πότε κλήθηκε η αστυνομία, καθώς και για πιθανές ευθύνες ηθικής αυτουργίας στην αυτοκτονία της.

Ήδη οι γονείς και τα δύο αδέρφια της μέσω του δικηγόρου τους Απόστολου Τάσση ζήτησαν από τον Εισαγγελέα Πρέβεζας την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, δηλώνοντας μάλιστα παράσταση πολιτικής αγωγής.

Φειδωλός στις δηλώσεις του είναι ο δικηγόρος κ. Απ.Τάσσης ο οποίος όμως μίλησε μόνο για την μάστιγα της ενδοοικογενειακής βίας και ζήτησε από οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για την υπόθεση να μιλήσει.

Η έκκληση του κ.Τάσση φαίνεται πως έχει αποτελέσματα καθώς πολλά στόματα ανοίγουν και είναι πρόθυμα να καταθέσουν όσα γνωρίζουν.

prevezaposto