Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Aπόφαση «ντροπή» χαρακτηρίζει την αθώωση Θεοφίλου η αδερφή του δολοφονημένου ταξιτζή στην Πάρο - ΒΙΝΤΕΟ

 
«Απόφαση ντροπή» χαρακτήρισε την αθώωση του Τάσου Θεοφίλου η αδερφή του άτυχου ταξιτζή, Δημήτρη Μίχα, στην Πάρο.

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε αθώωση για τον... 

 
 
 
 
Τάσο Θεοφίλου την Παρασκευή σε σχέση με την υπόθεση ληστείας σε τράπεζα της Πάρου το καλοκαίρι του 2012, όταν έχασε τη ζωή του ο άτυχος ταξιτζής Δημήτρης Μίχας.

«Το καπέλο που έπεσε κάτω με το γενετικό υλικό του ληστή, μετά τη μάχη του με τον Δημήτρη Μίχα περισυλλέχτηκε από τα αρμόδια αστυνομικά όργανα και φυλάχτηκε στην τράπεζα. Το καπέλο αυτό είναι το βασικό στοιχείο κατηγορίας με το DNA και δεν το έλαβαν καθόλου υπόψη οι δικαστικές αρχές», δηλώνει η αδερφή του ταξιτζή κ. Μπεκιάρη.

Σε συνέντευξή της αμέσως μετά την απόφαση αναφέρει: ”Πρόκειται για μια απόφαση ντροπής για τη δολοφονία του αγαπημένου μας Δημήτρη Μίχα. Αθώος; Πλήρης βεβήλωση της μνήμης του” λέει αρχικά και συνεχίζει: ”Παρακολούθησα τη δίκη παρωδία σε δεύτερο βαθμό όπου φάνηκε από την αρχή της, η ιδιαίτερη συμπάθεια δικαστού η οποία επικαλέστηκε τρεις φορές ότι μπορεί να είναι αθώος ο κατηγορούμενος δολοφόνος του αδερφού μου.Υπήρχαν πολλές αποδείξεις από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία αλλά δεν τα έλαβαν υπόψιν” τονίζει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ”parianostypos.gr”.  
 

 
Πηγή: parianostypos.gr