Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Λαϊκή βραδιά στον Καπνικό Σταθμό


Γράφει, ο Θόδωρος Δημητριάδης

Το γεγονός του καλοκαιριού.
Αξέχαστη βραδυά - Μη τη χάσετε!

Αύριο Δευτέρα βράδυ, 24 Ιουλίου 2017, ώρα 20:30 στην φιλόξενη και δροσερή αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης, το Λαϊκό Σύνολο της Πολυτονικής Ορχήστρας Κατερίνης θα...






ερμηνεύσει αξέχαστες μεγάλες επιτυχίες των λαϊκών συνθετών Άκη Πάνου και Απόστολου Καλδάρα.
Πολυμελής λαϊκη ορχήστρα - διάσημοι τραγουδιστές.

Οι Δραγασιά Μαρία, Κωστοπούλου Βασιλική, Πολυδώρου Σίσσυ, Κατιρτζής Δημήτρης και Καψάλης Κώστας, υπό την μουσική επιμέλεια του Παναγιώτη Λυμπανοβνού, έχουν φροντίσει για ένα εκπληκτικό δίωρο, σε ένα όμορφο περιβάλλον, κάτω από τους φωταγωγημένους φούρνους του Καπνικού Σταθμού, στην οδό Φλέμινγκ, δίπλα στο άνετο πάρκινγκ των δικαστηρίων. 



Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας βάζει δροσερό, λευκό κρασί, πάστα ελιάς με κρακεράκια, 400 παγωμένες ελληνικές μπύρες, 400 σουβλάκια - όπως πάντα όλα ρεφενέ - και σας προσκαλεί στο πρώτο καλοκαιρινό γλέντι.
Η είσοδος είναι δωρεάν.
Προαιρετικά βάλτε λίγα τρόφιμα σε μια σακούλα (κατά προτίμηση όσπρια) ή φάρμακα που δεν χρειάζεστε, και αφήστε τα στην είσοδο αντί εισιτηρίου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου.

Στο τέλος της βραδιάς, η 19χρονη Ellen από την Ιρλανδία, εκπληκτική βιολίστρια, εθελόντρια που εργάζεται αυτό το διάστημα στο Κοινωνικό Φαρμακείο θα ερμηνεύσει, ως guest star, ιρλανδικά παραδοσιακά τραγούδια.