Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Ψάχνει την ουσία, αλλά και… τη ρεβάνς ο Παναθηναϊκός


Οι «πράσινοι» υποδέχονται την Γκαμπάλα στη Λεωφόρο

Δύο χρόνια μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό, ο Παναθηναϊκός κοντράρεται ξανά με...







την Γκαμπάλα για τα προκριματικά του Europa League, βάζοντας πρώτα απ' όλα το δικό του καλό στην έναρξη της σεζόν κι έπειτα τις όποιες σκέψεις για... εξιλέωση.

Οι «πράσινοι» του Μαρίνου Ουζουνίδη ξεκινούν τη νέα τους προσπάθεια απόψε (21:30, CosmoteSport 1) με το πρώτο παιχνίδι απέναντι στους Αζέρους για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League.

Στο γήπεδο της Λεωφόρου, το «τριφύλλι» θα ψάξει το αποτέλεσμα που θα το βάλει σε θέση οδηγού στην υπόθεση πρόκρισης, έχοντας αλλάξει πολύ από εκείνα τα καλοκαιρινά βράδια του 2015, που όμως είχαν ολοκληρωθεί με το χειρότερο δυνατό σενάριο απέναντι στον ίδιο αντίπαλο.

Φέτος, ευχή όλων στο πράσινο «στρατόπεδο» είναι να κυλήσουν τα πάντα σε πολύ διαφορετική τροχιά, έχοντας όμως ως πρωταρχικό στόχο την θετική κατάληξη για το ευρωπαϊκό συμφέρον του συλλόγου κι όχι με κυρίαρχο σκεπτικό την εκδίκηση.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής είχε γίνει γνωστό ότι δεν θα προλάβαινε το ματς, ο Λουκ Στιλ έμεινε επίσης εκτός αποστολής, ενώ ο Λούκας Βιγιαφάνιες απουσιάζει... Αντίθετα, συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του προπονητή του ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ο οποίος μάλιστα διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα.

Ο Κολοβέτσιος αναμένεται να είναι εκείνος που θα πάρει τη θέση του Κουτρουμπή στα στόπερ δίπλα στον Μολέδο, ο Κουρμπέλης θα είναι μαζί με τον Ζέκα στα χαφ, έχοντας τη στήριξη του Λουντ αριστερά και του Χατζηγιοβάνη δεξιά, ενώ ο Άλτμαν θα βρίσκεται λίγο πίσω από τον Μολίνς στην επίθεση.

Πηγή: gazzetta.gr