Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Βουτιά θανάτου στο λιμάνι. Νεκρός ο οδηγός του αυτοκινήτου- ΒΙΝΤΕΟ


Αυτοκίνητο έπεσε πριν από λίγη ώρα στο λιμάνι της Πάτρας, κάτω από μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες συνθήκες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός είναι νεκρός.

Ανασύρθηκε το... 

 
 
 
 
 
Ι.Χ. που λίγα λεπτά πριν τις 10 σήμερα το πρωϊ κατέληξε στον βυθό του λιμανιού της Πάτρας. Oι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν οτι ο οδηγός καταγόταν από την Έδεσσα.

Τραγικές είναι οι μαρτυρίες όσων είδαν τη σκηνή της αυτοκτονίας. Όπως λέει μια αυτόπτης μάρτυρας της σκηνής στο Tempo24, ο άνδρας έπεσε με ταχύτητα στη θάλασσα. Όσοι τον είδαν άρχισαν να του φωνάζουν έντρομοι και έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Εκείνος, άνοιξε τα τζάμια του αυτοκινήτου και άρχισε να βουλιάζει κοιτάζοντάς τους. Ήταν αποφασισμένος.

Όλα δείχνουν αυτοκτονία αλλά ακόμα τόσο οι άντρες του λιμενικού όσο και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Η σορός του οδηγού μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας από ιατροδικαστή ενώ ήδη έχουν ενημερωθεί συγγενείς του θύματος.

Στο λιμάνι εξακολουθεί να επικρατεί μεγάλη αναστάτωση ενώ το σημείο έχει αποκλειστεί. Κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Κανείς δεν πρόλαβε να σταματήσει τον οδηγό.

tempo24