Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Στον ΠΙΕΡΙΚΟ ο Φώτης Γκουντρουμπής


Στα γραφεία του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ βρέθηκε σήμερα και υπέγραψε ο γνωστός Λαρισαίος 22χρονος υψηλόσωμος (1,85) επιθετικός ποδοσφαιριστής Φώτης Γκουντρουμπής με πλούσιο βιογραφικό ομάδων με τελευταίο σταθμό τον πρωταθλητή του 2ου ομίλου της Γ΄ εθνικής κατηγορίας Απόλλων Λάρισας. Ο...






ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στον Απόλλων Λάρισας, Δωτιέα Αγιάς, Φαρκαδόνα, Οικονόμος Τσαριτσάνης, ΠΟΕ Ελασσόνας και Κ20 ΑΕΛ. Η προσθήκη του ποδοσφαιριστή αγωνιζόμενος ως σέντερ φορ θα δώσει λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας μιας και ήταν μεταγραφικός στόχος κι άλλων ομάδων. Μετά την υπογραφή στα γραφεία του συλλόγου ο «μελανόλευκος» πλέον ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ιστορική ομάδα του μεγάλου ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και ελπίζω να τους δικαιώσω για την επιλογή τους. Εύχομαι μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά για όλους τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες τους».

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένειά του τον παραπάνω ποδοσφαιριστή. Τον ευχόμαστε να είναι υγιής και να προσφέρει στην ομάδα μας με τις εμπειρίες τους πολλές επιτυχίες και αποτελέσματα με τη μελανόλευκη φανέλα.

Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ