Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Μεγαλοοικονόμου: Μου είχε πει ο Λεβέντης ότι και να πεθάνω θα με βαλσαμώσει


«Πίσω από εμένα είναι ο Καλλιάνος και θα πάρει την έδρα στη ΝΔ»

Τον λόγο για τον οποίο δεν παραδίδει την έδρα της εξήγησε η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

«Ο πρώτος επιλαχών στο...

Ειρηνοδικείο είναι ο κ. Καλλιανός και κάποτε μου είχε πει ο πρόεδρος “και να πεθάνεις θα σε βαλσαμώσουμε”, διότι θα την πάρει την έδρα και θα την πάει στη ΝΔ. Αν την παραδώσω είναι σαν να τους εκβιάζω. Ανεξάρτητη θα κάνω το έργο μου. Αυτό που θέλω να κάνω».

Την απάντηση αυτή έδωσε η ανεξάρτητη, πλέον, βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου στο ερώτημα αν προτίθεται να παραδώσει την έδρα στην Ένωση Κεντρώων. Η κα. Μεγαλοοικονόμου μιλώντας στον realfm υποστήριξε ότι η απόφασή της να αποχωρήσει από το κόμμα δεν συνδέεται με τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής, αλλά με την έλλειψη συντονισμού.

«Τα δύο χρόνια που πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις δεν είχα συνεργάτες. Ηταν ένα κόμμα που ήταν τελείως ασυντόνιστο. Δεν υπήρχαν συνεργάτες που να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου σωστά. Να μπορέσεις να προσφέρεις. Το είχα επανειλημμένως τονίσει και στον πρόεδρο και στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ημουν η κακιά του κόμματος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η κα. Μεγαλοοικονόμου δήλωσε ότι με ευχαρίστηση θα παρέδιδε την έδρα, αλλά εξήγησε τους λόγους που επέλεξε να ανεξαρτητοποιηθεί: «Ευχαρίστως θα την παρέδιδα. Ξέρετε όμως γιατί δεν το κάνω; Γιατί θα ήταν ένας εκβιασμός. Ξέρετε πίσω από μένα ποιος είναι; Ο κ. Καλλιάνος, ο οποίος έχει φύγει από την Ένωση Κεντρώων και έχει πάει στη ΝΔ. Ο πρώτος επιλαχών στο Ειρηνοδικείο είναι ο κ. Καλλιανός και κάποτε μου είχε πει ο πρόεδρος “και να πεθάνεις θα σε βαλσαμώσουμε”, διότι θα την πάρει την έδρα και θα την πάει στη ΝΔ. Αν την παραδώσω είναι σαν να τους εκβιάζω. Ανεξάρτητη θα κάνω το έργο μου. Αυτό που θέλω να κάνω».