Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Στον Μύτικα ο Μητσοτάκης

Στον Μύτικα, την υψηλότερη κορφή του Ολύμπου με υψόμετρο 2917 μέτρα θέλει να ανέβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα στο καλοκαίρι. Δεν ξέρω αν αυτό θέλει να το κάνει συμβολικά ώστε να δείξει πως μπορεί να θέσει και να κατακτήσει υψηλούς στόχους. Ο «Βηματοδότης» σε σημερινό του σχόλιο σημειώνει πως «την πρόθεσή του να κατακτήσει τον Ολυμπο ο κ. Μητσοτάκης την εξέφρασε σε μια ταβέρνα, στην ψαροταβέρνα «Ζορμπάς» σε μια γαλάζια σύναξη την Τρίτη το βράδυ. Ρώτησε μάλιστα τον πρώην πρωταθλητή Κώστα Κουκοδήμο ποια είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να ανέβει κανείς στον Ολυμπο, λέγοντάς του ότι το «προσκύνημα» αυτό το έχει υποσχεθεί στον γιο του. Ο κ. Κουκουδήμος του είπε ότι η καλύτερη εποχή για ανάβαση στον Ολυμπο είναι τέλος Αυγούστου ή αρχές Σεπτεμβρίου.

Πηγή: http://myportal.gr/stin-korifi-tou-olimpou-o-mitsotakis/

Στον Μύτικα, την υψηλότερη κορφή του Ολύμπου με υψόμετρο 2917 μέτρα θέλει να ανέβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα στο καλοκαίρι. Δεν ξέρω αν αυτό θέλει να το κάνει συμβολικά ώστε να δείξει πως μπορεί να θέσει και να κατακτήσει υψηλούς στόχους. Ο...




«Βηματοδότης» σε σημερινό του σχόλιο σημειώνει πως «την πρόθεσή του να κατακτήσει τον Όλυμπο ο κ. Μητσοτάκης την εξέφρασε σε μια ταβέρνα, στην ψαροταβέρνα «Ζορμπάς» σε μια γαλάζια σύναξη την Τρίτη το βράδυ. Ρώτησε μάλιστα τον πρώην πρωταθλητή Κώστα Κουκοδήμο ποια είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να ανέβει κανείς στον Όλυμπο, λέγοντάς του ότι το «προσκύνημα» αυτό το έχει υποσχεθεί στον γιο του. Ο κ. Κουκουδήμος του είπε ότι η καλύτερη εποχή για ανάβαση στον Όλυμπο είναι τέλος Αυγούστου ή αρχές Σεπτεμβρίου.