Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Τουρίστας πήδηξε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου που έμενε στην Κω - Ο άτυχος άνδρας μέσα στον πανικό του τραυματίστηκε σοβαράΔύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες είναι τα θύματα του σεισμού στην Κω. Ο ισχυρός σεισμός προκάλεσε κι ένα μικρό «τσουνάμι» που είχε σαν αποτέλεσμα σοβαρές ζημιές στο λιμάνι του νησιού.

Η... 

 
 
 
 
Πυροσβεστική απεγκλώβισε τρία άτομα από κέντρο διασκέδασης που υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές στην πόλη της Κω, τα δύο από τα οποία ήταν ήδη νεκρά, ενώ όπως δήλωσε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νησιού δεν υπάρχουν πληροφορίες για αγνοούμενους.

Σοβαρός φαίνεται πως είναι και ο τραυματισμός τουρίστα στο χωριό Καρδάμαινα. Ο άτυχος επισκέπτης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, μέσα στον πανικό του πήδηξε από τον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου που διέμενε.

Τους εκατό έφτασαν οι πολίτες που προσήλθαν στο νοσοκομείο του νησιού όπως δήλωσε στην ΕΡΤ1 ο αναπληρωτής Διοικητής του Νεκτάριος Γεωργαντής. Τρεις είναι οι σοβαρά τραυματίες, οι οποίοι χειρουργούνται, 22 παραμένουν για νοσηλεία, χωρίς να είναι σοβαρά τραυματισμένοι, ενώ οι υπόλοιποι 78 ελαφρά τραυματίες έφυγαν αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες.