Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Η ΕΥΑ ΣΩΜΑΡΑΚΑΚΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ - ΒΙΝΤΕΟ



Η κόρη του πρώην διαιτητή και μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Φραγκίσκου Σωμαρακάκη, Εύα, βρίσκεται ένα βήμα πριν τον τελικό στο «so you think you can dance» του ΑΝΤ1, με την ενέργεια και την δυναμικότητα της, δείχνει κάθε φορά έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε νέα πρόκληση και με την «τρέλα» που την χαρακτηρίζει, παρουσιάζει όλο και κάτι διαφορετικό στο διαγωνισμό, εντυπωσιάζοντας κοινό και κριτές.
Την... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
προηγούμενη Παρασκευή στο 6ο live σε μια απαιτητική χορογραφία οι κριτές τις είπαν: Ελένη Φουρέιρα «Εύα είσαι θαρραλέα, αυτό που έδειξες σήμερα ήταν συγκλονιστικό, ειδικά με τις τελευταίες στροφές που έκανες έπαθα “σοκ”», Ιωάννης Μελισσανίδης «Εύα ήσουν δυναμική, αγωνιστική, πάντα διαφορετική, είσαι πάντα έτοιμη για νέες προκλήσεις», Κωνσταντίνος Ρήγος «Εύα συγχαρητήρια για άλλη μία φορά, είσαι μια χορεύτρια πολύ δυνατή, πολύ ουσιαστική». Επίσης πάντα ακούει τις συμβουλές των κριτών, όπως σε συμβουλή που της είπε κριτής, έδωσε την εξής απάντηση: «προσωπικά πιστεύω ότι όσα χρόνια και αν περάσουν, ποτέ δεν θα θεωρείσαι ο καλύτερος χορευτής, πάντα θα έχεις πράγματα να μαθαίνεις, οπότε την συμβουλή που μου λέτε, την παίρνω σαν θετικό, γιατί θέλω να συνεχίσω να προσπαθώ για το καλύτερο».
Τέλος, στηρίξτε απόψε στον ANT1 στις 21:00, την ΕΥΑ που θα προσπαθήσει να κάνει ότι καλύτερο, έτσι ώστε να καταφέρει να την αγκαλιάσει το κοινό για να της δώσει με την ψήφο του, το εισιτήριο για τον τελικό. Ψηφίστε την ΕΥΑ, στέλνοντας SMS στο 54961 γράφοντας τον κωδικό S4 (5 ψήφους) Ή στο 54991 (1 ψήφο). Από σταθερό μπορείτε να την ψηφίσετε τηλεφωνώντας στο 90115152 (1 ψήφο).
Δείτε εδώ το χορό της από το 6ο live