Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ Η ΜΟΝΑΧΗ ΦΕΒΡΩΝΙΑ: «ΘΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ - ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» - ΒΙΝΤΕΟ

 
Θέλουν να τιμωρήσουν τη Μοναχή εκπαιδευτικό και να κλείσουν το σχολείο στη δυτική Φραγκίστα - Τι δηλώνει η ίδια για τον αγώνα που κάνει τόσα χρόνια για να κρατήσει το σχολείο ανοιχτό.

Μπορεί όλοι οι συνάδελφοί της εκπαιδευτικοί να τη στηρίζουν και οι ΕΛΜΕ των νομών της Στερεάς να εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση στήριξης για... 

 
 
 
 
την Μοναχή Φεβρωνία, ωστόσο κάποιοι θέλουν να την τιμωρήσουν γιατί έκανε το αυτονόητο. Να κρατήσει ανοιχτό ένα σχολείο στην ορεινή Ευρυτανία.
Το Υπηρεσιακό Συμβούλιο (Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Στερεάς) που συνεδρίασε σήμερα στη Λαμία με ψήφους 3-2 έκρινε ότι η Μοναχή εκπαιδευτικός πρέπει να πάψει να είναι Δ/ντρια στο ΕΠΑΛ δυτικής Φραγκίστας.

Υπέρ της γνωμοδότησαν τα δυο αιρετά μέλη του Συμβουλίου, ενώ κατά ήταν τα υπόλοιπα τρία μέλη, μεταξύ αυτών και ο Περιφερειακός Δ/ντης κ. Δημητρίου ο οποίος θα πάρει και την τελική απόφαση.

Οι μαθητές, οι γονείς, οι συνάδελφοί της εκπαιδευτικοί και όλη η Ευρυτανία στο πλευρό της, παρόλα αυτά όμως κάποιοι οι Υπηρεσιακοί παράγοντες θέλουν να την τιμωρήσουν, γιατί φέρεται να δήλωνε ότι στο σχολείο φοιτούσαν παραπάνω μαθητές από τους κανονικούς για να μην μπει λουκέτο από το Υπουργείο Παιδείας, λόγω μικρού αριθμού μαθητών.

Δείτε τι μας είπε η ίδια η Μοναχή Φεβρωνία μετά την απολογία της στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο στη Λαμία. 
  
 

lamiareport