Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Μπάχαλο στην εξεταστική για την Υγεία - ΒΙΝΤΕΟ


Στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία καταθέτει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με την υπόθεση του νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν".
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ άφησε αιχμές εναντίον του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρου Λάππα περί προκατάληψης εναντίον του και προσπάθειες να του αποδώσει κατηγορίες. Ο...   

 
 
 
 
κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι δεν έπραξε τίποτε διαφορετικό από αυτό που έκανε ο Αλέκος Φλαμπουράκης στην υπόθεση "Μαρινόπουλος".
Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής Αντώνης Μπαλωμενάκης, κάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη, να αποφύγει να επιτεθεί στους βουλευτές της πλειοψηφίας, κατά την απάντηση των ερωτήσεων. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ Νότη Μηταράκη που έκανε λόγο για «πατρικές νουθεσίες» και ανέφερε ότι «δεν μπορεί να υπαγορεύσει στον μάρτυρα το πώς θα απαντά…»
Ο κ. Μπαλωμενάκης κάλεσε τον κ. Μηταράκη «να μην κάνει τον συνήγορο του μάρτυρα γιατί δεν το έχει ανάγκη…»

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε νωρίτερα με αφορμή την επιστολή που απέστειλε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος στην οποία έκανε λόγο "για στημένη Εξεταστικής με προαποφασισμένα πορίσματα. '
"Δεν στεναχωριέμαι για τις προσβολές του κ. Λοβέρδου. Δεν στεναχωριέμαι για προσβολές ανθρώπων, οι οποίοι υπηρέτησαν ως υπουργοί και δεν ανακάλυψαν τίποτα. Φαγώθηκαν λεφτά το έχουν δηλώσει όλοι και δεν είπαν τίποτα" είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας.

"Εγώ θα στείλω μια επιστολή με κοινοποίηση στον "στάβλο" εκείνο λέγοντας ότι ο στάβλος αυτός τέτοια γαϊδούρια βγάζει" πρόσθεσε.

Στον κ. Βέττα απάντησε η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου:

"Το κόμμα μου ελέχθη ως στάβλος και εγώ ως γαϊδούρι. Θέλω να θυμίσω στον κ. συνάδελφο την ηλεκτρονική συνταγογράφηση που έβριζαν μετά βγδελυμίας και τον ΕΟΠΠΥ, την οποία η κυβέρνηση σας προσπαθεί να διατηρήσει. Ο κ. Λοβέρδος το έκανε. Να βάζουμε το μυαλό μας να δουλέψει πριν μιλάμε για στάβλους και γαϊδούρια. Αίσχος και ντροπή". 
  
  
  

press-gr.com