Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε


Νέο επεισόδιο στο ερωτικό... σίριαλ της Μαρίας Ηλιάκη και του Νεκτάριου Γαλίτη, με τη δράση να τοποθετείται πλέον σε καλοκαιρινό φόντο και να εκτυλίσσεται στις Κυκλάδες.

Υστερα από... 

 
 
 
 
δύο χωρισμούς και επανασυνδέσεις, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας εθεάθησαν στην Κίμωλο να απολαμβάνουν ανέμελες διακοπές.

Μάλιστα, το βράδυ της περασμένης Κυριακής οι δυο τους -που προφανώς μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε- εθεάθησαν σε ένα από τα πιο γνωστά μπαρ του πανέμορφου νησιού, με φιλική παρέα, να πίνουν το ποτό τους.

Τόσο η Μαρία όσο και ο Νεκτάριος ήταν χαλαροί και ευδιάθετοι, μιλώντας και γελώντας, χωρίς το άγχος των... ορδών παπαράτσι, αφού η Κίμωλος είναι αρκετά ήσυχη και ιδανική για όσους celebrities θέλουν να παραμείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Ηλιάκη, χωρίς τις συνήθειες της πόλης και όπως επιτάσσει η μόδα του καλοκαιριού, ήταν ντυμένη απλά, ενώ άφησε τα σύνεργα του μακιγιάζ πίσω στην Αθήνα.

Ο Γαλίτης, ωστόσο, δεν μπόρεσε να αφήσει πίσω τον πιστό του σκύλο, τον οποίο είχε στον... ώμο του την ώρα που έφτασε στο μαγαζί. Η Μαρία φροντίζει, πάντως, να ενημερώνει τον λογαριασμό της στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφίες των διακοπών, ποζάροντας βέβαια μόνη! Οπως κάνει και ο Νεκτάριος, που ποστάρει θαλασσινά στιγμιότυπα και όχι μόνο.