Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Ο Πατούλης… έπιασε στον ύπνο τους υπόλοιπους μνηστήρες του Δήμου Αθηναίων


Η εμπειρία του Γιώργου Πατούλη, αλλά και της ομάδας που βρίσκεται γύρω του, αναφορικά με τη σημασία του… παρασκηνίου στην πολιτική, έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου να… 

 
 
 
 
πιάσει στον ύπνο τους υπόλοιπους μνηστήρες για τον Δήμο Αθηναίων.

Όπως έγραψαν και χθες τα “Υστερόγραφα”, ο Γιώργος Πατούλης πρόλαβε τον Κώστα Μπακογιάννη, την Όλγα Κεφαλογιάννη και ενδεχομένως τον Κωνσταντίνο Μίχαλο, τα ονόματα των οποίων ακούγονται κατά καιρούς ως δυντητικών υποψηφίων με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο Αθηναίων.

Με τις μεθοδικές παρασκηνιακές κινήσεις του, ο Γιώργος Πατούλης κατάφερε να τους αιφνιδιάσει όλους και να βγει στον αφρό, σε μια χρονιικά… ανύποπτιη στιγμή, με αποτέλεσμα να οικοδομεί συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων διεκδικητών του “γαλάζιου” χρίσματος για τον Δήμο Αθηναίων.

Προερχόμενος από την Αυτοδιοίκηση, με ισχυρές προσβάσεις στον ιατρικό χώρο, και με προφίλ που στον χώρο της Κεντροδεξιάς μπορεί να ενώσει “όλες τις φυλές”, ο Γιώργος Πατούλης έκανε το πλέον αποφασιστικό βήμα για να κερδίσει τον Δήμο Αθηναίων. Πολύ περισσότερο όταν προβάλει πια ως η αυτονόητη διέξοδος για την Κεντροδεξιά και τη σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, στην περίπτωση κατά την οποία “μονομαχήσουν” για το χρίσμα ο Κώστας Μπακογιάννης και η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Μια “μονομαχία” που θα φέρει σε εξαιρετική δύσκολη θέση τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να διατηρήσει τις αναγκαίες εσωκομματικές ισορροπίες, με φόντο και τον δημοσκοπικό καλπασμό της Νέας Δημοκρατίας προς την κάλπη των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

ysterografa.gr