Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Λήστεψε την τράπεζα κι έτρεχε γυμνός στους δρόμους, πετώντας τα λεφτά - ΒΙΝΤΕΟ


Ένα... σπάνιο θέαμα είχαν την ευκαιρία να δουν οι πολίτες στο Φορτ Λόντερντεϊλ, στην Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν ξαφνικά ένας ολόγυμνος άντρας έτρεχε στους δρόμους πετώντας χαρτονομίσματα των 50 και 100 δολαρίων!

Σύμφωνα με... 

 
 
 
 
 
όσα αποκάλυψε το FBI μάλιστα, ο 25χρονος άντρας είχε μόλις κλέψει τα λεφτά που τόσο απλόχερα μοίραζε από μια τράπεζα.

Ο Αλεξάντερ Χέιντεν Σπέρμπερ, όπως ονομάζεται, πάρκαρε την κόκκινη Mustang του κοντά σε ένα υποκατάστημα της Regions Bank branch στο κέντρο της πόλης και προτάσσοντας το χέρι του σαν να κρατούσε όπλο, «σημάδεψε» μία υπάλληλο, ζητώντας τα χρήματα και φωνάζοντας πως είχε πιστόλι.

Η υπάλληλος έκανε ό,τι της είπε και έβαλε σε έναν σάκκο περίπου 4.700 δολάρια, όμως κατόρθωσε να «περάσει» μαζί με τα χρήματα και μια «παγίδα» μπογιάς, που χρησιμοποιούν οι τράπεζες για λόγους ασφαλείας. Με το που ο 25χρονος βγήκε από την τράπεζα με τα χρήματα, η «παγίδα» εξερράγη κι εκείνος γέμισε με κόκκινη μπογιά.

Έτσι, εκείνος αποφάσισε πως ήταν καλύτερα να ξεφορτωθεί ό,τι τον ενοχοποιούσε και γδύθηκε εντελώς, πιστεύοντας πως θα μπορούσε να ξεφύγει! Τελικά συνελήφθη και δήλωσε στους αστυνομικούς πως όλο αυτό ήταν ένα κόλπο που ήλπιζε να τον κάνει διάσημο, ώστε να ξεκινήσει καριέρα ως κωμικός...



E-Daily