Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Τραγωδία: Αυτοί είναι οι δύο φίλοι σκοτώθηκαν πηγαίνοντας σε γάμο


Καθοδόν για έναν γάμο στον οικισμό της Μελέτης ήταν οι δύο νέοι που βρήκαν τραγικό θάνατο στην άσφαλτο. Οι δύο φίλοι από την Σάλπη, 19 και 15 ετών, άφησαν την τελευταία τους πνοή πολύ κοντά στη Μελέτη. Το δυστύχημα συνέβη χθες το βράδυ, χωρίς να μπορεί να προσδιοριστεί η ακριβής ώρα. Στις 10 σήμερα το πρωί δηλώθηκε η εξαφάνισή τους στο αστυνομικό τμήμα και τα άψυχα σώματά τους βρέθηκαν δύο ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με... 

ενημέρωση από την Πυροσβεστική, νεκρά ανασύρθηκαν δύο ανήλικα άτομα από ρεματιά στην γέφυρα Αιγείρου προς Μελέτη, στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το μοτοποδήλατο, με οδηγό τον 19χρονο, για άγνωστη -μέχρι στιγμής- αιτία βγήκε από την πορεία του ενώ εκινείτο στην περιοχή του Αιγείρου Ροδόπης και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να πέσει σε αρδευτικό κανάλι.

Η αστυνομία ενημερώθηκε το πρωί από τους γονείς των παιδιών, οι οποίοι τα αναζήτησαν καθώς δεν είχαν δώσει σημεία ζωής όλο το βράδυ, και ξεκίνησε αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Τα ίχνη των δυο παιδιών χάθηκαν και λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τετάρτης. Ο 19χρονος και ο 15χρονος γείτονες και “κολλητοί” φίλοι είχαν πάει σε γάμο σε διπλανό χωριό, αλλά δεν επέστρεψαν ποτέ.

Όταν οι ώρες περνούσαν και δεν επέστρεφαν ξεκίνησαν οι έρευνες. Δυστυχώς στην γέφυρα Αιγείρου προς Μελέτη, στην Κομοτηνή οι αστυνομικοί τους εντόπισαν πεσμένους μέσα σε αρδευτικό κανάλι, κάτω από μια γέφυρα.

Προφανώς ο 19χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο και το μηχανάκι βγήκε από τον δρόμο.

Το τραγικό είναι ότι οι δυο φίλοι βρέθηκαν στη στάση που είχαν όταν κινούνταν με το μηχανάκι, έμοιαζαν αγκαλιασμένοι στη στάση που ο συνοδηγός κρατάει τον οδηγό. Φαίνεται δεν πρόλαβε κανείς τους να αντιδράσει και να προφυλαχθεί.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Η αστυνομία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: Σήμερα (27-7-2017) το πρωί, στο ύψος του 1ου χλμ. της Επαρχιακής Οδού Αιγείρου – Μελέτης Ροδόπης, σε παρακείμενο αρδευτικό κανάλι, ανευρέθηκαν θανάσιμα τραυματισμένοι δύο ημεδαποί, ηλικίας 19 και 15 ετών, καθώς και το δίκυκλο μοτοποδήλατο που επέβαιναν, το οποίο είχε εκτραπεί της πορείας του και ανατραπεί εντός του καναλιού. Οι δύο ημεδαποί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

Ο 15χρονος και ο 19χρονος