Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Χωρισμός - βόμβα για Έλλη Κοκκίνου και Γιώργο Μπόγρη


Έλλη Κοκκίνου και Γιώργος Μπόγρης αποφάσισαν να χωρίσουν σύμφωνα με ρεπορτάζ περιοδικού που κυκλοφορεί την Πέμπτη. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό και θα μένει πλέον στην Ελλάδα, όμως τελικά η σχέση τους δεν άντεξε. Κι... 

έτσι αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή.

Σύμφωνα με το περιοδικό Down Town, το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, γράφοντας χαρακτηριστικά ως σχόλιο στις σελίδες του: «Κάποιοι τελειώνουν άδοξα και στην κανονική ζωή και στο Instagram».

Οι φήμες, βέβαια, υπήρχαν. Ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Μπόγρης σταμάτησε να ακολουθεί την Έλλη Κοκκίνου στο Instagram. Μάλιστα, όταν η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα, εκείνη δεν απάντησε.

Ο μπασκετμπολίστας, λόγω των αθλητικών του υποχρεώσεων με την ομάδα του Μπιλμπάο, ζούσε εδώ και μεγάλο διάστημα στην Ισπανία. Η τραγουδίστρια, από τη μεριά της, λόγω του μονάκριβου γιου της, Αλέξανδρου, αλλά και των εμφανίσεων της σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης δεν κατάφερνε να ξεκλέβει χρόνο για να βλέπει τον καλό της. Σύμφωνα με τις φήμες η απόσταση απομάκρυνε το ζευγάρι και είχε ως αποτέλεσμα το άδοξο τέλος της σχέσης τους, όπως αναφέρει το Down Town.