Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

H Ενωσίτικη βραδιά για την Αγιά Σοφιά - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ


Μεγάλη βραδιά για την ΑΕΚ και τον κόσμο της – Δείτε φωτογραφίες

Η φλόγα άναψε και το... ταξίδι της επιστροφής της ΑΕΚ στην έδρα της, ξεκινάει. Η έκδοση της οικοδομικής άδειας για την «Αγιά Σοφιά» ανοίγει τον δρόμο για την πραγμάτωση του μεγάλου ονείρου της Κιτρινόμαυρης οικογένειας και... 

 
 
 
 
του Δημήτρη Μελισσανίδη. Της κατασκευής του νέου γηπέδου, του Κέντρου Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού, όπου η ΑΕΚ θα κάνει και πάλι ένα νέο ξεκίνημα στην ιστορία της, συνεχίζοντας από εκεί που έμεινε το 2003...

Ο αγιασμός στον χώρο της «Αγιά Σοφιάς» άρχισε στις 20:30 και οι οπαδοί της Ενωσης από νωρίς έκαναν αισθητή την παρουσία τους, όπως και οι... μπουλντόζες, οι οποίες είναι παραταγμένες στη σειρά σαν να περιμένουν το σύνθημα για να αρχίσουν δουλειά! Στον χώρο, φυσικά, βρίσκεται σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα ενώ ο Μελισσανίδης έφτασε στις 20:08 εν μέσω αποθέωσης.

Η εκδήλωση άρχισε με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτο, να παίρνει τον λόγο για να στείλει τις ευχαριστίες της ΠΑΕ και στη συνέχεια άρχισε η τελετή του αγιασμού υπό τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Γαβριήλ.  
 


Η ομιλία του Μητροπολίτη συγκίνησε το πλήθος ενώ στη συνέχεια δώρισε μια σημαία της ΑΕΚ στον Μελισσανίδη, την ώρα που ο κόσμος φωνάζει συνεχώς «γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια».