Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

ΝΙΚΗΤΗΣ Ο KICK BOXER ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΜΕΝΑΤΖΟΓΛΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ



Μία μεγάλη νίκη πέτυχε ο Αντώνης Αρμενατζόγλου μέσα στην Τουρκία επί του Dzevad Poturak, αρπάζοντας την ευκαιρία απ’τα μαλλιά.

Πρόκειται για μία από της μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία των Ελλήνων... 

 
 
 
 
 
heavyweights εκτός συνόρων αφού ο αντίπαλος του ήταν πολύ πιο έμπειρος με 52 νίκες στο ενεργητικό του και αγώνες κόντρα σε Verhoeven, Ghita, Overeem!

Να θυμίσουμε πως το ματς έκλεισε ο Στέλιος Πολίτης με τον παίκτη του Γιάννη Θεοφάνους να κάνει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πολίτη μετά τον αγώνα:

«Μια μεγάλη νίκη για τον Αντώνη Αρμενατζόγλου μέσα στην Τουρκία αθλητή του Γιάννη Θεοφάνους που διάλυσε τον θρύλο Poturak , γράφει ιστορία για το Ελληνικό kickboxing .

Πολλά συγχαρητήρια σε αθλητή και προπονητή για την προετοιμασία , τη σοβαρότητα και το αποτέλεσμα . Ο νεαρός Αντώνης άρπαξε την ευκαιρία και πλέον απόδειξε ότι η heavyweight κατηγορία αποκτά καινούριο πρωταγωνιστή , αρκεί να παραμείνει προσηλωμένος .

Όσο για το Γιάννη είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος να συνεργάζομαι με τέτοιους προπονητές και τον ευχαριστώ που ως πρεσβευτές του Ελληνικού kickboxing στην Κωνσταντινούπολη είχαν τέτοια παρουσία . Τα καλύτερα έρχονται».

Aξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Poturak προέκυψε τελευταία στιγμή για τον γενναίο Αρμενατζόγλου που δεν έκανε πίσω και δέχτηκε την πρόταση. Ο αθλητής από την Βοσνία είχε παίξει παλαιότερα με τον Παναγιώτη Θεοδοσιάδη και τον είχε κερδίσει.