Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Ο Θεσσαλονικιός δικηγόρος ξαναχτυπά. Αντί να σπαταλάτε ψηφίζοντας στο survivor τον νέο Τσάκα


Ο διάσημος για τις αναρτήσεις του στο facebook δικηγόρος της Θεσσαλονίκης, Θάνος Καρατσιώλης, ξαναχτυπά με νέα δημοσίευση. Αυτή τη φορά ο κ. Καρατσιώλης δημοσιοποιεί στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης την κατάθεση που έκανε στον τραπεζικό λογαριασμό του μικρού Νέστορα που πρέπει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Βοστώνης για να συνεχίσει να χαμογελά.

Ο... 

 
 
 
 
δικηγόρος ανάρτησε φωτογραφία του στην οποία κρατά το καταθετήριο με το στόμα του και προτρέπει τους διαδικτυακούς του φίλους να καταθέσουν έστω ένα ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας του Νέστορα. Ο ίδιος κατέθεσε το ποσό των 200 ευρώ.

Διαβάστε το σχόλιο του Θάνου Καρατσιώλη και δείτε τη φωτογραφία που τη συνοδεύει:

"Έχοντας κατοχυρώσει δικαιωματικά τον τίτλο του μισάνθρωπου, κάνω έκκληση σε όλους εσάς τους φιλάνθρωπους να με μιμηθείτε, ανεβάζοντας φωτογραφία με το αποδεικτικό κατάθεσης στο στόμα και να δώσετε έτσι πραγματικό νόημα στην εγωκεντρική selfie σας, λέγοντας ΝΑΙ δαγκωτό και στηρίζοντας έμπρακτα ακόμη και με 1€ την προσπάθεια του μικρού Νέστορα, που πάσχει από μία εξαιρετικά σπάνια μορφή καρδιοπάθειας αλλά και κάθε άλλου είδους φιλανθρωπική εκστρατεία, γιατί μετράει η κίνηση και όχι το ποσό!!

Υ.Γ.: στα λόγια όλοι καλοί είμαστε (εκτός από μένα που είμαι κακός), στις πράξεις όμως κρινόμαστε...

Υ.Γ. 2: αντί να σπαταλάτε τα χρήματά σας ανώφελα, ψηφίζοντας στο survivor τον νέο Τσάκα και όλους αυτούς τους αχαΐρευτους, δώστε τα για καλό σκοπό!!"




thestival