Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 2-0 ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΣΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ


Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ στο δεύτερο κατά σειρά φιλικό με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο. Αιγάλεω νίκησε με 2-0 και ικανοποίησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Οι μελανόλευκοι παρουσίασαν μια συγκροτημένη ομάδα και ο προπονητής χρησιμοποίησε σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δείχνουν σιγά σιγά ότι θα είναι ετοιμοπόλεμοι και θα δημιουργήσουν ένα συμπαγές τιμ. Πριν... 







την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ κράτησε ενός λεπτού σιγή εις μνήμη της «Κυρά Μαρίας», όπου εκφράστηκαν τα συλλυπητήρια προς την οικογένειά της. Την φιλική αναμέτρηση παρακολούθησαν από κοντά και δίπλα-δίπλα οι φίλαθλοι των δυο ομάδων δίνοντας μια χαρούμενη ατμόσφαιρα στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης στιγμές που βοηθούν και προάγουν την αθλητική κουλτούρα και παιδεία. Οι 150 περίπου φίλαθλοι και των δυο ομάδων αποχώρησαν ικανοποιημένοι αφού απόλαυσαν τις προσπάθειες και των δυο ομάδων. Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί την αποστολή του Α.Ο. Αιγάλεου, τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Τάσος Ιωαννίδης πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές στο β΄ ημίχρονο των Κατερινιωτών. Γενικά η ομάδα της Κατερίνης έδειξε καλά στοιχεία μέσα στον αγωνιστικό χώρο υποσχόμενοι πολλά για το μέλλον της ομάδας. Τα τέρματα σημείωσαν οι: Γκουντρουμπής στο 14΄ και Κατσιαμήτας στο 80΄. 



Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αγωνίστηκε με τους εξής: (προπονητής Τάσος Ιωαννίδης), Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Τουλκερίδης, Κανταρτζής, Τερζής, Παραφέστας, Κυριλλίδης, Κραγιόπουλος, Κτιστόπουλος, Παπαδόπουλος, Γκουντρουμπής. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Καραγκούνης, Κοκονόζι, Κατσιαμήτας, Σαμανίδης, Κωστίκος, Μάρκου, Τουλίκας, Τοπουζλής, Γούτσιος, Τριανταφυλλίδης, Καρτσαμπάς, Καταχιώτης.



Η ομάδα του Αιγάλεω αγωνίστηκε στο α΄ ημίχρονο με τους:Προπονητής(Ηλίας Καλοπίτας), Κατσούλας, Κάρδαρης, Δάρας, Σταύρου Α., Τουλοβασίλης, Παπαδόπουλος, Σταύρου Η., Ψυχογιός, Παπουτσής, Τζαφεράκος, Σκοπελίτης. Στο β΄ ημίχρονο με τους: Καραγιάννη, Μεϊμάρογλου, Αρβανίτης, Γούλας, Σαπαλίδης, Ναυπλιώτης, Τζόι, Γκντιζάς, Σπανός, Βέρμπης, Ιωαννίδης.



Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί τον Α.Ο.Αιγάλεω, τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, την ΕΠΣ Πιερίας και τους διαιτητές κ.κ. Μέγας Αλέξανδρος, Γιαμούζης Αναστάσιος, Αναστασιάδης Ιερόθεος και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης του ΕΕΣ Κατερίνης για τις παροχές υγειονομικής κάλυψης πρώτων βοηθειών.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ