Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Θύμα απαγωγής 20χρονο μοντέλο - Ήθελαν να την πουλήσουν έναντι 300.000 ευρώ - ΦΩΤΟ

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα 20χρονο μοντέλο από τη Βρετανία που έπεσε θύμα απαγωγής στην Ιταλία.

Ο ατζέντης που συνεργάζεται με την 20χρονη στη... 

 
 
 
 
 
Βρετανία, την έστειλε από το Παρίσι για φωτογράφιση στο Μιλάνο. Όταν όμως η κοπέλα έφτασε στο στούντιο, ο δράστης της χορήγησε ένεση με ισχυρό αναισθητικό, στη συνέχεια την έδεσε και την έκλεισε σε μία βαλίτσα μέσα στην οποία την μετέφερε με το αυτοκίνητό του από το Μιλάνο στο Τορίνο.   
 



Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο απαγωγέας, ονόματι Lukasz Herba, την κράτησε φυλακισμένη για έξι ημέρες, ενώ προσπαθούσε να την "πουλήσει" μέσω διαδικτύου, με τιμή έναρξης 300.000 ευρώ. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο δράστης είχε σκοπό να πουλήσει τη γυναίκα ως σκλάβα του σεξ.
Στην ιστοσελίδα που είχε ανέβει η συγκεκριμένη αγγελία είχε αναρτηθεί φωτογραφία μίας ημίγυμνης γυναίκας που ήταν δεμένη. Ωστόσο τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η φωτογραφία ήταν από σκηνή κάποιας αισθησιακής ταινίας.   
 



Ο απαγωγέας αποφάσισε να την αφήσει ελεύθερη όταν ανακάλυψε ότι είναι μητέρα. "Έχεις ένα παιδί δύο ετών και οι κανόνες μας εξαιρούν τις μητέρες", φέρεται να της είπε. Ο δράστης απαίτησε από τη γυναίκα 50.000 ευρώ και την απείλησε ότι θα την σκοτώσει εάν τον κατήγγειλε στην αστυνομία.  
 


Ο απαγωγέας συνελήφθη, καθώς συνόδευσε το μοντέλο στο βρετανικό προξενείο στο Μιλάνο και σύμφωνα με την αστυνομία ομολόγησε.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι ο δράστης ισχυρίστηκε ότι ανήκει στην εγκληματική οργάνωση 'Black Death' και ότι οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των συνεργών του.
Πηγή: Daily Mail, The Guardian