Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Προκήρυξη 4ου Δρόμου Αλληλεγγύης


Ο Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους, με την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ν. Πιερίας "ΖΕΥΣ" διοργανώνουν και προκηρύσσουν αγώνα δρόμου – περιπατητικό αγώνα 5χλμ με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Ειδικού Νηπιαγωγείου και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης τα οποία είναι και οι φετινοί συνδιοργανωτές του αγώνα.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρoπόλεως Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος και...


πραγματοποιείται με τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 28 Αυγούστου 2017, ημέρα Δευτέρα και για 4η συνεχόμενη χρονιά.
Εκκίνηση θα δοθεί τις 19.00 από τον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνἦς. Το ίδιο σημείο ορίζεται και ως τερματισμός.

Διαδρομή αγώνα: Η διαδρομή του αγώνα είναι ασφάλτινη (όχι απαιτητική) μετρημένη και σηματοδοτημένη.
Ο αγώνας θα περάσει από συνοικιακούς δρόμους της ενορίας Αγίου Χαραλάμπους οι οποίοι θα φυλάσσονται από εθελοντές της ενορίας και εθελοντές του συλλόγου ΖΕΥΣ. Για την ασφάλεια του αγώνα, η Τροχαία Κατερίνης και η Δημοτική Αστυνομία θα προχωρήσουν σε διακοπή κυκλοφορίας και παροχή διευκολύνσεων μετακινήσεων των οδηγών με την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Το Σώμα Εθελοντών Ναυαγοσωστών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αναλαμβάνει την υγειονομική κάλυψη του αγώνα, ενώ γιατρός θα παρακολουθεί την εξέλιξή του.
Τα αποτελέσματα του αγώνα αναλαμβάνει ο Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Πιερίας.

Για την επικοινωνία του αγώνα και την ενημέρωση της εξέλιξής του, συνδράμει για μια ακόμη χρονιά ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ν. Πιερίας.

Τη φωτογραφική κάλυψη αναλαμβάνουν εθελοντές του ΑΠΣ Δρομέων Ν. Πιερίας ΖΕΥΣ.