Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Αθηνά Ωνάση: Θ’ αγωνιστεί με τα χρώματα της Ελλάδας

 
Η Αθηνά Ωνάση φαίνεται ότι έχει αναθεωρήσει για κάποια πράγματα και ένα από αυτά είναι η καταγωγή της.

Την ελληνική της ταυτότητα επαναπροσδιορίζει η Αθηνά Ωνάση, κάνοντας σημαντική στροφή στη στήριξη που... 

 
 
 
δείχνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, αλλά και στην ελληνική της καταγωγή. Η χρυσή κληρονόμος και εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ, αλλά και πιο ώριμη, ώστε να αποδεχθεί πλήρως την ελληνική της καταγωγή.

Ενδεικτικό είναι ότι στους αγώνες ιππασίας όπου συμμετέχει εμφανίζεται με τα ελληνικά χρώματα, δίνοντας , στις παγκόσμιες διοργανώσεις την ευκαιρία στην Ελλάδα να δώσει το δικό της παρών ενώ στο επίσημο αθλητικό βιογραφικό της που δημοσιεύεται στις ιστοσελίδες των παγκόσμιων events θυμίζει ότι εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιππασίας το 2013 και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2014.

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που την εμφανίζουν να δείχνει ενδιαφέρον και για ανάλογη επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα σχετικά πάντα με την ιππασία και τα άθλημα που λατρεύει. Σύμφωνα με αυτά, σκοπεύει να κάνει στην Ελλάδα το δικό της προπονητικό κέντρο ιππασίας, κάτι που ακόμη βρίσκεται μεν σε επίπεδο φημών, αλλά οι εκτιμήσεις των συνεργατών της και των νομικών γραφείων που την εκπροσωπούν δεν διαψεύδουν τις προθέσεις της.

Η Αθηνά Ωνάση εδώ και πολλά χρόνια έδειχνε όχι μόνο να αδιαφορεί για την ελληνική της καταγωγή, αλλά και να θέλει να απαλλαγεί από ό,τι τη συνδέει με την Ελλάδα. Μάλιστα η πώληση του Σκορπιού, του θρυλικού νησιού που έχει συνδεθεί με το όνομα του Αριστοτέλη Ωνάση, για πολλούς ήταν και η χαριστική βολή της Αθηνάς, η οποία φρόντισε να κλείσει όσο πιο «ηχηρά» μπορούσε το τελευταίο κεφάλαιο που τη συνέδεε με τη χώρα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr