Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Συνηθισμένα αντικείμενα που κοστίζουν πολύ ακριβά!

 
Όλοι γνωρίζουμε πως διάσημοι σχεδιαστές και brands δημιουργούν πολυτελή είδη σε υψηλές τιμές που είναι για λίγους. Ωστόσο πέρα από τα ρούχα και τα αξεσουάρ που αποτελούν το γυναικείο και αντρικό ντύσιμο, οι... 

 
 
 
 
 
εν λόγω δημιουργοί φτιάχνουν απίθανα αντικείμενα τα οποία κοστίζουν πολλά ευρώ ενώ τα αντίστοιχά τους κοστίζουν ελάχιστα χρήματα. Ρίξτε μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί με αυτά τα ασυνήθιστα… ακριβά συνηθισμένα αντικείμενα!

1. Τούβλο

Η εταιρεία Supreme κατασκευάζει ένα τούβλο που κοστίζει 25 ευρώ το τεμάχιο, που μάλιστα έγινε sold out. Μάλιστα για την κατασκευή ενός σπιτιού 200 περίπου τετραγωνικών το ποσό που θα έπρεπε να διαθέσει κάποιος για τούβλα θα ήταν περίπου 4.000.000 ευρώ.

2. Χαρτοσακούλα Jil Sander

Η ταπεινή χάρτινη σακούλα φέρει την υπογραφή της σχεδιάστριας μόδας Jil Sander και κοστίζει 245 ευρώ.

3. Σακουλάκι τσαγιού με διαμάντια

 
Αξίζει πάνω από 6.000 ευρώ και φέρει 280 διαμάντια, για τους λάτρεις της απόλαυσης του τσαγιού με αρκετές δόσεις πολυτέλειας.

4. Συνδετήρας Prada

Οι συνδετήρες είναι ένα αντικείμενο που χρησιμοποιείται στα γραφεία και κοστίζουν πολύ φτηνά. Ωστόσο, ο Οίκος μόδας Prada δημιούργησε τον δικό της από ασήμι, που κοστίζει 155 ευρώ.

5. Μπούμερανγκ Chanel

Ανήκει στη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 της Chanel και κοστίζει 1.100 ευρώ. Πρόκειται για ένα εργαλείο των ιθαγενών της Αυστραλίας που εξελίχθηκε σε παιχνίδι, κυρίως στις παραλίες της Αμερικής, του Καναδά και της Αυστραλίας.

6. Χρυσό τουβλάκι Lego


Τον Φεβρουάριο του 2017, ο Οίκος δημοπρασιών Catawiki έβγαλε σε δημοπρασία ένα από τα πιο σπάνια τούβλα LEGO στον κόσμο για 16.850 ευρώ. Το τουβλάκι είναι κατασκευασμένο από χρυσό 14 καρατίων, ενώ υπάρχουν μόλις 10 παρόμοια.

7. Χαρτί υγείας από χρυσό


Το πιο ακριβό ρολό χαρτιού τουαλέτας στον κόσμο κατασκευάζεται από μια αυστραλιανή εταιρεία, την Toilet Paper Man, από χρυσό 24 καρατίων και κοστίζει 1.300.000 ευρώ!