Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Παίρνει πίσω τα χρήματα που της υπεξαίρεσαν

 
Ο εφιάλτης της πλησιάζει στο τέλος. Είδε τη ζωή της να μετατρέπεται σε κόλαση όμως πλέον η μοίρα είναι έτοιμη να χαμογελάσει ξανά στην Άβα Γαλανοπούλου.

Όλοι γνωρίζουν πως η αγαπημένη ηθοποιός πριν από περίπου έξι χρόνια έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, καθώς... 

 
 
 
 
 
ο σύντροφος της και Βολιώτης χρηματιστής, έγινε «καπνός», όταν εκείνη του εμπιστεύτηκε όλους τους κόπους μιας ζωής. Αν και, ή Αβα είχε αρκεστεί στο να δηλώσει πως ο πρώην σύντροφος της, της «έφαγε» πάνω από 500. 000 ευρώ, πρόσφατα ήρθε στο φως της δημοσιότητας όλη η αλήθεια.,

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Χάι το ποσό που της «έφαγε» ανέρχεται στις 650.000 ευρώ, όμως όπως όλα δείχνουν η ώρα να το πάρει πίσω πλησιάζει. Όσο και αν αρχικά προσπάθησε μαζί με τον δικηγόρο της να λύσει το θέμα έξω δικαστικά, τελικά δεν τα κατάφεραν. Τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός βρίσκεται σε ένα δικαστικό αγώνα προκειμένου ο άντρας αυτός να πληρώσει για όλο αυτό το κακό που όπως λέει η ίδια, της προκάλεσε. Μετά από αλλεπάλληλες αγωγές, καθώς και εκείνος της έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, όπως ακούγεται, η Αβα είναι πιο κοντά στο να δικαιωθεί. Έχοντας καταβάλει όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν πως του έδωσε όλα τα χρήματα της για να δημιουργήσουν μαζί μια εταιρεία, αλλά τελικά εκείνος την εξαπάτησε, αισθάνεται σίγουρη πως η δικαιοσύνη θα απονεμηθεί.


«Όλα δείχνουν πως θα βγει νικήτρια και θα τελειώσει έτσι αυτός ο Γολγοθάς της», αποκαλύπτει πρόσωπο αϊτό το στενό της περιβάλλον. Αυτό μάλιστα που την κάνει να χαμογελά είναι πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάρει πίσω τις 650.000 ευρώ.



Πηγή: www.gossip-tv.gr