Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΑΣΠΑΣΙΑ, Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ

 
Συνεχίζει τον αγώνα της, όχι μέσα από το δωμάτιο του κέντρου αποκατάστασης στη Λάρισα αλλά από ένα κανονικό σπίτι κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα - Το μήνυμα της οικογένειας στο... 

 

facebook και η συνέντευξη της μητέρας της, Σπυριδούλας Φατούρου, στο protothema.gr

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από εκείνο το μοιραίο μεσημέρι στο Άργος όταν ο πατέρας της Ασπασίας Μπόγρη την πυροβόλησε στο κεφάλι για να εκδικηθεί τη μητέρα της, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Τέσσερα χρόνια που η Ασπασία δίνει τη δική της «μάχη» για να επιστρέψει στη ζωή.

Εδώ και λίγες ημέρες αποφασίστηκε να συνεχίσει τον αγώνα της όχι μέσα από το δωμάτιο του κέντρου αποκατάστασης στη Λάρισα αλλά από ένα κανονικό σπίτι κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ένα χώρο που θα βοηθήσει στην επαναφορά της στην ζωή.

Η μητέρα της Σπυριδούλα Φατούρου, ανήρτησε τα παρακάτω λόγια στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, ζητώντας από όλους να βοηθήσουν στο νέο ξεκίνημα της Ασπασίας.

«’Ναι...Γυριζει στη ζωή...Ισως όχι αυτή που θέλει ή αυτή που είχε ονειρευτεί...Αλλα όπως και να έχει,γυρίζει πίσω!!!!!

Πέρασαν 4 χρόνια μεγάλου αγώνα...Πονος,θλίψη,κλάμα...

Τίποτα δεν τελειώνει.....Συνεχιζει αντρίκια την αποκατάσταση!Τίποτα δεν τελειώνει και ας νομίζουν κάποιοι...Συνεχιζει εντατικά...Γιατι είναι νέα...γιατι είναι άδικο...γιατι πρέπει και θέλει να ζήσει...
Επιστροφή λοιπόν από το θάνατο στη ζωή...απο το σκοτάδι στο φως....απο τα νοσοκομεία στο....ΑΣΠΟΣΠΙΤΟ!!!!

Μην μας αφήνετε μόνες....»

Η φωτογραφία μαμάς - κόρης που συνοδεύεται στο μήνυμα στο facebook
Το κείμενο συνοδεύεται και από μια φωτογραφία μητέρας και κόρης που αποχαιρετούν με αυτό τον τρόπο το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας στη Λάρισα όπου νοσηλεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια .