Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού και ληστείας έπεσε γνωστός επιχειρηματίας


Θύμα άγριου ξυλοδαρμού και ληστείας έπεσε γνωστός επιχειρηματίας της Μυκόνου το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σύζυγος του 45χρονου επιχειρηματία τον βρήκε αιμόφυρτο στο έδαφος και ενημέρωσε την αστυνομία. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, όπως γράφει ο... 

enikos.gr, αναφέρουν πως ο επιχειρηματίας την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του στην περιοχή Τούρλος δέχτηκε επίθεση από άγνωστο αριθμό δραστών, οι οποίοι τον χτύπησαν βάναυσα.

Οι δράστες στη συνέχεια, σύμφωνα με την πρώτη κατάθεση του θύματος, αφαίρεσαν από τον 45χρονο 3.000 ευρώ, ένα smartphone γνωστής εταιρείας και ένα πανάκριβο ρολόι.

Ο επιχειρηματίας αρχικά μεταφέρθηκε σε τοπική ιδιωτική κλινική και τελικά βρίσκεται στην Αθήνα όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Οι αρχές εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο για τη συγκεκριμένη περίεργη υπόθεση και δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο.

Εν τω μεταξύ, εφιαλτικό βράδυ πέρασε ζευγάρι επιχειρηματιών στην Μύκονο, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στην βίλα που έμεναν και τους κράτησαν ομήρους για αρκετή ώρα.

Σύμφωνα με την Espresso, το ζεύγος φιλοξενούταν σε βίλα φίλων τους στην Μύκονο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Το ζεύγος βρισκόταν στην βίλα του όταν ξαφνικά άγνωστοι εισέβαλαν από το παράθυρο και τους ακινητοποίησαν. Οι ληστές κράτησε όμηρο το ζευγάρι όση ώρα έψαχναν το σπίτι για μετρητά και πολύτιμα αντικείμενα.

Μάλιστα, οι δράστες τους απείλησαν να τους αποκαλύψουν που υπάρχουν αντικείμενα και κοσμήματα αξίας με αποτέλεσμα να κλέψουν 10.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 16.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ληστές δεν έκαναν χρήση βίας, πήραν τα αντικείμενα αξίας και εξαφανίστηκαν. Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι των επιχειρηματιών κάλεσε αμέσως την αστυνομία, οι ληστές δεν εντοπίστηκαν.

Οι αστυνομικοί του νησιού ερευνούν το ενδεχόμενο τα δύο περιστατικά να συνδέονται, αν και στη μία περίπτωση οι δράστες ευτυχώς δεν έκαναν χρήση βίας.

Espressonews.gr