Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στον Ι.Ν. Αγίου Στυλιανού Καλλιθέας

 
Από το Σάββατο 5 Αυγούστου έως την Κυριακή 13 Αυγούστου τίθενται σε προσκύνηση τα λείψανα των Νεοφανών και Θαυματουργών Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης από τη Μυτιλήνη, στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού στην Καλλιθέα.

Μεγάλη ευλογία για την πόλη της Κατερίνης αλλά και για ολόκληρη την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος αποτελεί η έλευση των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Ενδόξων Νεοφανών Μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, τα οποία ευλαβούνται εκατομμύρια πιστών όχι μόνο στον ελλαδικό, αλλά σε ολόκληρο τον ορθόδοξο κόσμο.

Τα... 

 
 
 
 
 
 
χαριτόβρυτα λείψανα κομίστηκαν κατόπιν ενεργειών του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου πρώτα στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον Πλαταμώνα και στη συνέχεια θα μεταφερθούν στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού Καλλιθέας, προς προσκύνηση και ευλογία των πιστών. Ο Ιερός Ναός Αγίου Στυλιανού Καλλιθέας θα παραμένει ανοικτός από τις 7.00 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ, όπου θα τελούνται καθημερινά Ιερές Ακολουθίες. Πιο συγκεκριμένα όλο αυτό το χρονικό διάστημα θα πραγματοποιούνται κάθε μέρα στις 7.30 π.μ. Θεία Λειτουργία, στις 11.30 π.μ. Παράκληση των Αγίων, στις 7 μ.μ. Παράκληση Θεοτόκου και στις 10 μ.μ. Απόδειπνο. Αγρυπνίες θα τελεσθούν την Kυριακή 6 Αυγούστου προς Δευτέρα 7 Αυγούστου από τις 9 έως τις 12.30 το βράδυ και την Παρασκευή 11 Αυγούστου προς Σάββατο 12 Αυγούστου, την ίδια ώρα.