Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Αυγοσαλάτα με αρακά και πράσο

Υλικά

6 βραστά αυγά

1 1/2 κουταλάκια του γλυκού κάρυ σε σκόνη

1/4 κουταλάκι αλάτι

 
 
 
 
1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα

50 γραμμάρια αρακά βρασμένο

1 κουταλιά ψιλοκομμένο σχοινόπρασο, τα πράσινα κρεμμύδια ή φρέσκα κρεμμυδάκια

1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλινο

Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τα αυγά για 8 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία και τα τεμαχίζουμε αφού κρυώσουν. Σε άλλο κατσαρολάκι βράζουμε τον αρακά για 15 λεπτά. Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβουμε σε λεπτές ροδέλες το σχοινόπρασο και το σέλινο. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά πολύ καλά.

Σερβίρουμε σε πιάτα.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά
Το διαβάσαμε στο govastileto