Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Εποχή… Νικόλτσιου στον Πανσερραϊκό!

 
Ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος θα είναι ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 όπως προέκυψε μετά τις επαφές των τελευταίων ημερών και με δεδομένη την απροθυμία του μέχρι πρότινος κατόχου του μεγαλύτερου ποσοστού των μετοχών, του Λευτέρη Ανδρέου, να παραμείνει στην ομάδα.

Μετά... 

 
 
 
 
από διαβουλεύσεις αρκετών ημερών στις οποίες υπήρξαν και δύσκολες στιγμές, καθώς δεν βρισκόταν λύσεις σε όλα τα ερωτήματα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ πείστηκε να αναλάβει να σηκώσει το βάρος της ομάδας, όντας φυσικά αυτός που έκανε τις καθοριστικές επαφές το τελευταίο διάστημα προκειμένου ο Πανσερραϊκός να βρει τα απαραίτητα χρήματα και να παραμείνει ζωντανός στην Football League. Oι εξαιρετικές σχέσεις του με ανθρώπους του επιχειρηματικού χώρου είναι αυτές που όπως φαίνεται τον στηρίζουν προκειμένου να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας, γιατί ο ίδιος όπως είχε δηλώσει από μόνος του δεν διαθέτει τα κεφάλαια που χρειάζονται.

Μάλιστα αναμένεται να πάρει στην κατοχή του το 90% όντας ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού, αφήνοντας μόνο το 10% που προβλέπεται για τον ερασιτέχνη.

Οι ανακοινώσεις αναμένονται από την Παρασκευή, αν και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία στο Δ.Σ των περισσοτέρων μελών του, καθώς αυτό είχε αναφέρει και σε δηλώσεις του πριν από λίγο καιρό ο κ.Νικόλτσιος.

Ο νέος μεγαλομέτοχος του Πανσερραϊκού, δημοσιογράφος στο επάγγελμα το καλοκαίρι του 2016 είχε αναλάβει την προεδρία του Δ.Σ. του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο κόκκινο» με στόχο να εξυγιάνει τα οικονομικά του σταθμού. Στο παρελθόν είχε αναλάβει διευθυντικές θέσεις και σε άλλους επιχειρηματικούς ομίλους, ήταν πρόεδρος του Συνδέσμου Προώθησης Ελληνικών Προϊόντων (Σ.Π.Ε.Π), αλλά και ταμίας στο διοικητικό συμβούλιο του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ). Είναι επίσης μελετητής επενδύσεων μεγάλων πολυεθνικών εταιριών και ήταν αυτός που οραματίστηκε το πρότζεκτ της δημιουργίας μαρίνων σε όλη την Ελλάδα. Διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με διάφορους εφοπλιστές, κατάγεται από τον Εμμανουήλ Παππά Σερρών και είναι επίσης καλός φίλος με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, αλλά και με πολλά κυβερνητικά στελέχη.