Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Kate και Πρίγκιπας William: Γιατί δεν κρατιούνται ποτέ χέρι - χέρι;

 
Είναι μαζί εδώ και πάρα πολλά χρόνια και είναι γονείς δύο πανέμορφων μωρών, του πρίγκιπα George και της πριγκίπισσας Charlotte. Ωστόσο, σπανίως βλέπουμε την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William σε τρυφερές στιγμές, ενώ ο φακός δεν τους έχει απαθανατίσει, σχεδόν ποτέ, να κρατιούνται από το χέρι. Αν έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο, η απάντηση είναι πιο απλή από όσο θα πίστευες.
Ουσιαστικά, το... 

 
 
 
 
 
ζευγάρι είναι οι βασικοί εκπρόσωποι της βρετανικής μοναρχίας. Για να παραμείνουν πιστοί στους ρόλους τους και να ανταποκριθούν "επαγγελματικά" σε αυτό που κάνουν, θα πρέπει να δείχνουν όσο το δυνατόν λιγότερο διαχυτικοί.

Μπορεί για εμάς να ακούγεται ευκολότερο, όμως για εκείνους,ο ρόλος του Δούκα και της Δούκισσας αποτελεί ένα κανονικό επάγγελμα στο οποίο θα πρέπει να ανταποκριθούν αναλόγως και να τηρούν τους όρους του.

Όσο εσένα το καθήκον σου είναι, λοιπόν, να δουλεύεις στο γραφείο σου, το δικό τους είναι να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις και να συναναστρέφονται κόσμο. Όταν τους βλέπουμε άρα εν ώρα... εργασίας, οι δυο τους δεν είναι καθόλου διαχυτικοί, όπως θα έκανε άλλωστε οποιοσδήποτε τη στιγμή αυτή.

Ωστόσο, όταν παραβρίσκονται σε λιγότερο επίσημα events, και οι δύο δείχνουν πιο απελευθερωμένοι και χαλαροί.

Madame Figaro