Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ



ΠΡΟΣ: Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.

‘‘Απόδοση συγχαρητηρίων για την κατασκευή κυρίου κόμβου στη διασταύρωση της οδικής περιοχής της Σκοτίνας (πλησίον Ξενοδοχείου ‘‘ΟΡΦΕΑ’’ και γέφυρας αυτοκινητοδρόμου) ’’.

Η Τοπική Κοινότητα δημοτών Σκοτίνας και ο Πρόεδρός της, σας... 





εκφράζουμε εγκαρδίως τα συγχαρητήριά μας για τη συνεργασία μας κατόπιν ειδικών προσπαθειών του Προέδρου Α. Στύλου και την άμεση κατασκευή (ισόπεδου - σηματοδοτούμενου) κυρίου κόμβου στη διασταύρωση της εν λόγω περιοχής της Σκοτίνας (πλησίον Ξενοδοχείου ‘‘ΟΡΦΕΑ’’) με τον καθορισμό της επιλογής του κατάλληλου τύπου του Κόµβου ο οποίος επιβάλλονταν να γίνει σε συνάρτηση µε τους υφιστάμενους κυκλοφοριακούς φόρτους ειδικώς τους θερινούς μήνες.

Επίσης ως ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου ‘‘Ηοtel El Greco’’ οφείλω να σας μεταφέρω τις θετικές εντυπώσεις των φιλοξενούμενων τουριστών μας για τη κυκλοφοριακή διευκόλυνσή τους προς το παράκτιο οδικό δίκτυο του Νομού Πιερίας και Λάρισας (με δευτερεύουσες οδούς και οδούς εξυπηρέτησης , γέφυρες, ανισόπεδους κόμβους), καθώς και τις άμεσες ενέργειες αντικατάστασης του οδοστρώματος, τις ορθές επεμβάσεις σε τεχνικά έργα και σε κτιριακές εγκαταστάσεις αλλά και τον εκσυγχρονισμό των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και του ηλεκτρονικού εξοπλισμού του αυτοκινητόδρομου.

Σας δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας για κάθε γόνιμη συνεργασία εξυπηρέτησης της οδικής ασφάλειας.
                                                                                            

Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΣΚΟΤΙΝΑΣ  
                                             
                                                   ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΥΛΟΣ