Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Εθελοντική Αιμοδοσία

Η Τοπική Διοίκηση της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα - προτροπή του Αρχηγείου της ΕΛ. ΑΣ (με την υπ. αριθμ. 1821 / 17 / 2063092 από 13-10-2017 δ/γη) για εθελοντική αιμοδοσία το διάστημα από 16-20 Οκτωβρίου υλοποίησε την εξής ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ

Την...






Παρασκευή 20 Οκτωβρίου ημέρα γιορτής, μνήμης και τιμής στο πρόσωπο του ιερομάρτυρα, προστάτη του σώματος της ΕΛ. ΑΣ. Αγ. Αρτεμίου, το Δ.Σ της Τοπικής Διοίκησης και απλά μέλη, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Ι. Ν. Θειας Ανάληψης και την όμορφη δεξίωση που παρέθεσε η Δ. Α. Πιερίας, μεταβήκαμε στο τμήμα Αιμοδοσίας του Γεν. Νοσοκομείου Πιερίας και δώσαμε αίμα για την τράπεζα αίματος της ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα φέτος οι μισές από τις συνολικές φιάλες που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν σε παιδιά που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.

Ευχαριστούμε θερμά για την εγκάρδια υποδοχή και άψογη εξυπηρέτηση την Διευθύντρια Κα. ΦΙΛΙΠΠΟΒΙΤΣ Σνεζάνα, την Συντονίστρια Διευθύντρια Κα. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Μαργαρίτα, την Προϊσταμένη Κα. ΓΩΡΓΙΩΤΟΥ Γεωργία, τις νοσηλεύτριες Κα. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ Όλγα και Κα. ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗ Βασιλική και τον Βιολόγο Κο. ΖΟΡΜΠΑ Ιωάννη.

Στηρίζουμε οποιαδήποτε εθελοντική δράση οποιουδήποτε φορέα και ευχόμαστε σε όλους υγεία και καλές επιτυχίες στην ΕΛ.ΑΣ.

"Servo  per  Amikeco"
"Υπηρετώ  δια  της  Φιλίας"

Για  το  Διοικητικό  Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος
(τηλ. 6976512025)


Ο  Γεν.  Γραμματέας
ΚΙΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Αγαθάγγελος
(τηλ.  6972096028)